Omröstning: Matchens lirare mot Bayer Leverkusen

United tog en bekväm seger då man inledde Champions League med en hemmamatch mot Bayer Leverkusen. Wayne Rooney sköt två mål medan Robin van Persie och Antonio Valencia fyllde på med varsitt då United vann med 4-2.

United gjorde 1-0 mitt i den första halvleken då Evra hittade Rooney i straffområdet. Målet borde dock ha blivit bortdömt på grund av offside.

I början på andra halvlek sköt Rolfes 1-1, bara några moment efter att Rooney hade missat både det öppna målet och den friställda Van Persie.

United var dock det klart bättre laget den här kvällen och snart stod det 4-1. Först spelade Valencia fram till Van Persie som snyggt gjorde 2-1 med en högervolley. Därefter friställdes Rooney av De Gea och 3-1 var ett faktum. Sedan gjorde Valencia 4-1 framspelad av Rooney efter en fantastisk kontring.

Med segern säkrad såg Van Persie till att Rooney inte skulle behöva stå ensam i skamvrån och sköt utanför i ett läge där det i det närmaste var en bedrift att inte skjuta bollen i mål.

I slutet fick Leverkusen en reducering efter taffligt försvars- och målvaktsspel.

Således slutade det 4-2 till United, ett resultat som är väldigt smickrande för de tyska gästerna.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”139″]

Wayne Rooney, med 78 procent av rösterna, sprang hem med segern mot Crystal Palace. Carrick knep andraplatsen med 7 procent medan Evra och Young delade tredjeplatsen med 4 procent vardera.