LÃ¥nekollen 13/14 – vecka 38

Ryan Tunnicliffe spelade 78 minuter när Ipswich slog Yeovil med 2-1. Spelade sedan hela matchen i förlustmatchen mot Wigan.

Reece James satt på bänken hela matchen för sitt Carlisle.

Angelo Henriquez gjorde mål mot Real Madrid B när hans Zaragoza vann med 2-1. Henriquez blev sedan utbytt med kvarten kvar.

Davide Petrucci spelade 45 minuter innan han blev utbytt i paus. Antwerp vann med 5-1 – där samtliga mÃ¥l kom i den andra halvleken.

Nick Powell spelade 83 minuter som anfallare i Wigans Europa League-möte med belgiska Zulte på bortaplan. Matchen slutade 0-0. Spelade sedan hela matchen i 2-0-vinsten över Ipswich. Powell gjorde 2-0-målet på stopptid.

Marnick Vermijl spelade hela matchen mot ADO Den Haag. Matchen slutade 1-1.

Bebe spelade 90 minuter i Europa League när hans lag åkte på en tung bortaförlust mot Fiorentina med 3-0.

Jesse Lingard debutera direkt från start mot Sheffield Wednesday. Tackade för förtroendet genom att göra fyra (!) mål, och då blev han utbytt redan efter 70 minuters spel.

Federico Macheda hoppade in och spelade en halvtimme borta mot Watford. Men istället för poäng så avgjorde Watford matchen på straff i slutminuterna. Startade sedan mot Bottingham Forest och han tackade för frötroendet genom att göra båda Doncasters mål i matchen som slutade 2-2.