Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: United – West Brom

Om ungefär 45 minuter är det avspark mellan United och West Brom. Startelvorna är nu klara och vi kan konstatera att att David Moyes äntligen har hittat Sir Alex Fergusons tombola.

Det första vi noterar är att Robin van Persie är tillbaka efter skada och inleder på bänken. Chicharito får en ny chans efter målet mot Liverpool och startar på topp tillsammans med Wayne Rooney, som på nytt bär kaptensbindeln (vilket vi inte gillar).

På mittfältet får Anderson chansen tillsammans med Carrick. Fellaini börjar på bänken medan Cleverley inte är med i truppen. På kanterna hittar vi Nani och Kagawa medan Valencia och Januzaj sitter på bänken. Vi skulle inte bli förvånade om Januzaj får speltid igen. Young får inte plats i truppen (vilket vi gillar).

I backlinjen bildar startar Ferdinand tillsammans med Evans medan Jones och Buttner tar kantrollerna. Rafael är inte med i startelvan (vilket får oss att gråta en skvätt).

Manchester United

De Gea
Jones, Ferdinand, Evans, Buttner
Nani, Carrick, Anderson, Kagawa
Rooney, Chicharito

Avbytare: Amos, Evra, Valencia, Fellaini, Januzaj, Van Persie, Welbeck

West Bromwich Albion: Myhill; Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell; Yacob, Mulumbu; Amalfitano, Sessegnon, Sinclair; Anichebe
Avbytare: L Daniels, Dawson, Popov, Lugano, Rosenberg, Berahino, Dorrans

Domare: Michael Oliver

Avspark är 16.00 och har man inte förmånen att vara på Old Trafford är det Viasat Fotboll (HD) eller Viaplay som gäller om man vill se matchen.