U18 slog Sunderland hemma

United kunde till slut besegra Sunderland på hemmaplan trots att man vara nära på att tappa helt i andra halvlek.

United tog ledningen tidigt genom Sean Goss. Innan halvtidsvila hann James Wilson utöka Uniteds ledning till 2-0 med ett högerskott framspelad av anfallskollegan Ashley Fletcher.

United sÃ¥g ut att ha matchen under kontroll, men tvÃ¥ snabba mÃ¥l inom loppet av fyra minuter gjorde att Sunderland bÃ¥de kunde reducera och kvittera. Sunderland hade även en bra chans att ta ledningen, men O’Hara i UnitedmÃ¥let räddade.

Dock skulle United få sista ordet, och det med tio minuter kvar när Redmond gör mål på en hörna slagen av Mitchell.

Manchester United U18 – Sunderland U18 3-2 (2-0)

Uniteds mål: Goss, Wilson, Redmond
United: O’Hara – Evans (Riley 80), McConnell, Ioannou, Barber – Harrop, Willock (Mitchell 65), Goss, Redmond – Wilson, Fletcher