U18 förlorade mot Boro

U18 förlorade för tredje gången den här säsongen när Middlesbrough på bortaplan blev för tuffa. Hemmalaget vann med 1-0 efter ett tidigt mål i den andra halvleken.

Det var också hemmalaget som började bäst och testade Unitedmålvakten Dean Henderson ett flertal gånger i den första halvleken, men United höll undan och 0-0 stod sig till pausvila.

Endast fyra minuter in i den andra halvkeken gjorde Middlesbrough matchens enda mål, ett lågt skott som Henderson kunde toucha men inte stoppa från att gå in i mål.

Bara minuter senare fick Mitchell ett friläge för United, men som Boromålvakten räddade. United tryckte på och skapade några fina chanser, men det var inte Uniteds dag och Middlesbrough kunde hålla undan och vinna med 1-0.

Middlesbrough U18 – Manchester United U18 1-0 (0-0)

United: Henderson – Evans, Borthwick-Jackson, Ioannou (Riley 67), Barber (Thompson 67) – Harrop, Willock, Goss, Redmond – Mitchell, Fletcher