Omröstning: Matchens lirare mot Tottenham

United kunde inte f̦lja upp den fina insatsen i Leverkusen med ytterligare en seger Рdet blev bara 2-2 mot Tottenham i London. Wayne Rooney kvitterade tv̴ g̴nger om f̦r United.

Tottenham tog ledningen då Walker sköt en frispark under Uniteds hoppande mur. Uniteds kvittering kom då Rooney utnyttjade ett misstag i hemmaförsvaret.

I andra halvlek tog Tottenham ledningen på nytt då Sandro drog iväg ett drömskott. Uniteds kvittering skulle dock bara dröja tre minuter då Rooney nätade genom att slå en straff mitt i målet. Straffen kom sedan Lloris fällt Danny Welbeck. Rooneys straffmål blev matchens sista och båda lagen torde vara missnöjda med att det endast blev en poäng.

United har nu tolv matcher i rad utan förlust. Sviten innehåller dock alldeles för många (fem) oavgjorda resultat. Nästa uppgift för United är Everton på Old Trafford i ligan på onsdag.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”153″]

Wayne Rooney skrapade ihop 68 procent av rösterna i segermatchen mot Leverkusen och blev därmed matchens bästa spelare. Kagawa tvåa med 16 procent och Giggs trea med 5 procent.