Oavgjort för U21 mot Arsenal

Uniteds U21-lag drabbade samman med Arsenals dito under fredagskvällen och i en jämn match slutade det 1-1. Larnell Cole gjorde Uniteds mål på straff i den första halvleken.

United fick en bra start mot Arsenal när Janko tidigt blev fälld i straffområdet och domaren pekade på straffpunkten. Larnell Cole steg fram och satte ledningsmålet för United. Ett resultat som stod sig ända fram till halvtid.

I andra halvlek tar Arsenal över mer och kvitterar också efter en timmes spel genom Eisfeld. Arsenal var det lag som var närmast segern i slutändan men 1-1 slutar matchen.

United hade ett relativt orutinerat lag på planen med många som tagit klivet upp från U18 nyligen så ett oavgjort resultat borta mot Arsenal får anses vara bra.

Arsenal U21 – Manchester United U21 1-1 (0-1)

Uniteds mål: Cole (str, 11)
United: J.Pereira – Love, Thorpe, Ekangamene, James – Janko, Pearson (A.Pereira 79), Cole, Rothwell (Grimshaw 73), Weir – Wilson