U18 föll mot Blackburn

Uniteds U18-lag hade ledningen med 1-0 men föll till slut med 3-1 i bortamötet med Blackburn Rovers.

Demetri Mitchell öppnade målskyttet för United när han tog sin egen retur och satte 1-0 för United i halvlekens sista minut.

Blackburn ville inte vara sämre och kvitterade tämligen omgående i andra halvlek. Blackburn tog också ledningen efter en timmes spel från ett distansskott. Med tio minuter kvar kunde även hemmalaget avgöra matchen helt med ännu ett distansskott. United fick alltså, precis som mot Liverpool, se sig besegrade efter en lite svagare andra halvlek.

Blackburn Rovers U18 – Manchester United U18 3-1 (0-1)

Uniteds mål: Mitchell (45)
United: Henderson – Evans, McConnell, Borthwick-Jackson, Barber (Ioannou 80) – Harrop, Goss, Willock, Redmond, Thompson (Riley 75) – Mitchell (Rashford 80)