Spelarbetyg: Hull City – United

Efter en dålig inledning av matchen med ett virrigt försvar och ett intetsägande mittfält lyckades Man Utd tillslut vända matchen mot Hull City och vinna med 2-3.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David de Gea
6

Gör över hela taget en bra match där han inte kan klandras för något av baklängesmålen. Var ute på utflykt i andra halvlek som höll på att resultera i mål men lyckades själv reda ut det.

Rafael (ut 18 min)
6

Linkade ut skadad efter 18 min och hade innan dess haft svårt att komma in i matchen.

Jonny Evans
6

Allt annat än en drömstart för Evans som tappade bollar och styrde in Meylers skott bakom De Gea. Jobbade sig senare in i matchen och höll uppe försvaret under andra halvlek.

Chris Smalling
6,5

Liksom Evans så hade Smalling en tuff inledning på matchen men kämpade sig tillbaka. Stod för det viktiga reduceringsmålet som inledde upphämtningen.

Patrice Evra
6

Hade det relativt lugnt på sin flank men å andra sidan lyckades fransmannen inte att gå på så många offensiva räder man hade önskat.

Ashley Young (ut 78 min)
7

Matade på med inlägg då han hade svårt att komma till avslut själv. Fortsätter att imponera och förbättra sig efter sin svaga säsongsinledning.

Tom Cleverley
6,5

Klart godkänd match av Cleverley utan att briljera. Hade ett fint distansskott som hade förtjänat ett bättre öde.

Darren Fletcher (ut 62 min)
5,5

Likt många andra av United-spelarna var även Fletcher lite trögstartad och hade svårt att komma in i tempot. Ska tilläggas att det är var Darrens första match från start sedan hans skadeperiod.

Antonio Valencia
6

Fick rycka in som högerback när Rafael gick sönder tidigt i första halvlek. Skötte sig okej för att inte vara på sin ordinarie plats. I slutet av matchen drog han på sig ett andra gula kort och blev utvisad, klumpigt.

Wayne Rooney
8

Som så många gånger förr var Rooney även i matchen mot Hull roten till mycket. Dominerade stundtals Uniteds spel. Krönte matchen med ett drömmål från distans samt en assist.

Danny Welbeck
7

Ständigt rörlig och vill mycket även om han hade svårt att få till det där lilla extra.

Adnan Januzaj (in 18 min)
7

Fortsätter att imponera även om detta inte var hans bästa insats. Hans inhopp var den injektion som United behövde för att komma in i matchen.

Chicharito (in 62 min)
6

Var tillsynes frustrerad i sitt spel och hade svårt att komma till farliga chanser.