Starkt U21 bortaslog Southampton

United kom till start med ett starkt lag i U21-matchen mot Southampton under måndagskvällen. United vann med 2-1 efter mål av Jesse Lingard och Larnell Cole.

Det var dock hemmalaget Southampton som inledde matchen bäst och tog också ledningen efter 15 minuters spel. Men United lät sig inte slås ned av det och 15 minuter senare drev Jesse Lingard bollen från mittfältet och avslutade snyggt i bortre hörnet från distans.

Tidigt i andra halvlek kom också Uniteds ledningsmål när Petrucci lyfte en boll till Cole som elegant tog ned bollen och avslutade kyligt.

United fortsatte att mala på och Lingard samt Will Keane hade bra chanser men det var Southampton som fick den sista möjligheten när Harrison Reed sköt just utanför. United höll dock undan och tog en tung skalp när man slog det erkänt skickliga Southampton.

Southampton U21 – Manchester United U21 1-2 (1-1)

Uniteds mål: Lingard (30), Cole (50)
United: Johnstone – Love, Blackett, Thorpe, James – Cole, Ekangamene, Petrucci, Lingard – W.Keane (Rothwell 88), Macheda