LÃ¥nekollen 13/14 – vecka 6

Angelo Henriquez, Real Zaragoza, satt på bänken hela matchen när Zaragoza förlorade med 1-0 mot Lugo.

Nick Powell, Wigan, missade Wigans förlustmatch mot Huddersfield på grund av en skada. Wigan förlorade med 1-0 efter ett sent segermål från hemmalaget.

Marnick Vermijl, NEC Nijmegen, spelade hela matchen när NEC återigen plockade poäng. Denna gången efter 1-1 hemma mot NAC Breda. Blev sedan utbytt i paus när NEC föll stort borta mot Feyenoord, NEC låg då under med 2-1 men föll till slut med 5-1.

Bebe, Pacos de Ferreira, spelade hela matchen i det viktiga bottenmötet mot Olhanense. Bebe hade en framträdande roll då han gjorde 2-0-målet i en match som vanns med 3-1. Spelade sedan hela matchen borta mot Porto när de föll med 3-0. Laget var länge med i matchen men två sena mål spräckte poängchansen helt.

Tom Lawrence, Yeovil, spelade sista tio när Yeovil förlorade med 1-2 mot Leeds.

Anderson, Fiorentina, fick inleda cupmötet med Udinese på bänken men Anderson byttes in med kvarten kvar och ställningen 1-1. Det visade sig inte bli särskilt lyckat och Udinese gjorde segermålet endast sju minuter efter Andersons intåg i matchen. Startade och spelade 56 minuter innan han blev utbytt när Fiorentina slog Atalanta med 2-0 hemma.

Jack Barmby, Hartlepool, fick infinna sig med en bänkplats matchen igenom när Hartlepool slog Degenham & Redbridge med 2-0.

Tom Thorpe, Birmingham, skadade fotleden förra omgången och det är osäkert om Thorpe kommer till spel mer den här säsongen.

Tyler Blackett, Birmingham, satt på bänken matchen igenom när Birmingham slog Charlton med 2-0.

Federico Macheda, Birmingham, gjorde båda målen när Birmingham slog Charlton på bortaplan med 2-0. Macheda hann dra på sig ett gult kort och blev sedan utbytt med tre minuter kvar av ordinarie tid.

Charni Ekangamene, Carlisle, spelade 71 minuter innan han blev utbytt vid underläge 0-1. Carlisle förlorade till slut med 1-2.

Sam Byrne, Carlisle, fick spela de sista tio minuterna när Carlisle föll med 1-2 hemma mot Gillingham. Ställningen var 0-1 när Byrne byttes in.

Jack Rudge, Torquay United, fick vila hela helgen eftersom Torquays match mot Bury blev uppskjuten.

Will Keane, QPR, ingen match den här veckan för Keane och QPR som spelar idag (måndag) borta mot Derby.

Wilfried Zaha, Cardiff, startade i derbyt mot Swansea men blev utbytt vid underläge 1-0 med kvarten kvar. Cardiff förlorade till slut med 3-0 efter två snabba mål från Swansea just efter Zahas uttåg.

Sam Johnstone, Doncaster, höll nollan i 75 minuter innan Brighton spräckte Doncasters nolla. Det var det enda målet som gjordes och hemmalaget Brighton vann således med 1-0.