Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Arsenal – United

United har rest till London för match mot Arsenal och ett försök att vända den negativa trenden. Startelvorna är nu officiella och vi noterar två ändringar i Uniteds elva jämfört med matchen mot Fulham, Tom Cleverley går in istället för Darren Fletcher och Antonio Valencia ersätter Ashley Young.

United startar således med David de Gea i mål. Rafael da Silva och Patrice Evra tar han om ytterbacksplatserna medan Chris Smalling och Nemanja Vidic kamperar ihop som mittbackar.

Tom Cleverley och Michael Carrick utgör Uniteds centrala mittfält. Trion Antonio Valencia, Wayne Rooney och Juan Mata kamperar bakom Robin van Persie.

På avbytarbänken noterar vi att Marouane Fellaini är tillbaka i truppen efter lång frånvaro. Annars är det mest notabla att Danny Welbeck saknas på nytt. Det är oklart om det handlar om en skada eller om Welbeck helt enkelt är petad. Även Shinji Kagawa lämnas utanför truppen, liksom Darren Fletcher och Ryan Giggs. Jonny Evans och Phil Jones är inte spelklara efter skador.

Det är inte bara United som jagar revansch. Arsenal förlorade ju mot United på Old Trafford i våras och förnedrades dessutom av Liverpool i helgen.

Manchester United

De Gea
Rafael, Smalling, Vidic, Evra
Cleverley, Carrick
Valencia, Rooney, Mata
Van Persie

Avbytare: Lindegaard, Buttner, Ferdinand, Fellaini, Young, Hernandez, Januzaj

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Rosicky, Ozil, Cazorla, Giroud
Avbytare: Fabianski, Jenkinson, Monreal, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Sanogo, Bendtner

Domare: Mark Clattenburg

Matchen, som sparkar igång klockan 20.45, visas på Viasat Fotboll (HD) och Viaplay.

COME ON UNITED!