LÃ¥nekollen 13/14 – vecka 7

Angelo Henriquez, Real Zaragoza, startade matchen på bänken men byttes in med 35 minuter kvar av matchen och underläge 1-0 och kunde sedan se lagkamraten Arzo kvittera med fem minuter kvar av matchen.

Nick Powell, Wigan, var skadad och deltog inte i vinstmatchen borta mot Sheffield Wednesday som slutade 3-0. Missade också vinstmatchen över Cardiff i cupen.

Marnick Vermijl, NEC Nijmegen, spelade alla 90 minuter när NEC tog en viktig seger över Waalwijk med 3-1 på bortaplan.

Bebe, Pacos de Ferreira, spelade alla 90 minuter men det blev förlust hemma mot Benfica. Bebe drog på sig ett gult kort i slutskedet av matchen.

Tom Lawrence, Yeovil, spelade 83 minuter innan han blev utbytt. Ställningen var då 1-1 mot Millwall.

Anderson, Fiorentina, satt på bänken hela matchen när Udinese besegrades i cupen med 2-0. Spenderade även hela matchen mot Inter på bänken, en match som Fiorentina förlorade med 2-1.

Jack Barmby, Hartlepool, spelade de sista 20 minuterna när det blev vinst över Newport med 2-0.

Tom Thorpe, Birmingham, är fortsatt skadad.

Tyler Blackett, Birmingham, var fast på bänken matchen igenom i 1-0-förlusten mot Watford. Var även fast på bänken hela matchen mot Huddersfield.

Federico Macheda, Birmingham, spelade hela matchen när Birmingham förlorade borta mot Watford med 1-0. Gjorde även så när det blev förlust med 2-1 hemma mot Huddersfield, Macheda gjorde inte målet men drog på sig ett gult kort på stopptid.

Charni Ekangamene, Carlisle, var på bänken hela matchen när Carlisle slog Bradford med 1-0.

Sam Byrne, Carlisle, spelade 35 minuter när Carlisle slog Braford med 1-0. Carlisle ledde när Byrne byttes in så han var inte delaktig i något mål, men lyckades dra på sig ett gult kort.

Jack Rudge, Torquay United, var inte med i truppen när det blev förlust hemma mot Northampton med 2-1. Inte heller med när man förlorade mot topplaget Chesterfield borta med 3-1.

Will Keane, QPR, var inte med i truppen när QPR förlorade mot Derby med 1-0. Fick sedan, lite oväntat, starta mot Reading. QPR förlorade med 1-3 men Keane var involverad i QPRs mål när han tog ett avslut och Doyle snappade upp returen och kvitterade. Keane blev sedan utbytt efter 57 minuter.

Wilfried Zaha, Cardiff, spelade en timme mot Aston Villa innan han blev utbytt till förmån för den gamle Unitedspelaren Mats Daehli. Zaha hann spela fram till ett friläge (som Campbell sköt i stolpen). Zaha gjorde även ett mål men det blev korrekt bortdömt för offside. I andra halvlek var Zaha och Cardiff svaga, och bytet var logiskt. Zaha spelade sedan 90 minuter när Wigan slog ut Cardiff i cupen. Zaha var en av Cardiffs bästa spelare och låg bakom Cardiffs enda mål. Skapade en del bra chanser för sig själv också men Al Habsi i Wiganmålet gjorde en bra match.

Sam Johnstone, Doncaster, stod i mål när Doncaster spelade 2-2 mot Barnsley.