Van Persie: Vi bör vinna med 3-0 i returen

Både van Persie och Carrick fick svara på frågor efter 2-0-förlusten mot Olympiakos. Van Persie tycker att lagkamraterna inkräktade på hans spelområde, vilket gjorde att han inte kunde spela sitt vanliga spel, medan Carrick tycker att United borde ha utmanat mer än vad man gjorde.

”Det var ganska svårt att leverera då mina lagkamrater oftast var i det området där jag vill spela,” säger van Persie till Sky Sports och tillägger, ”det är därför jag var tvungen att ändra min taktik. Tyvärr var de oftast i mitt område.”

”Det gick väldigt sakta idag [i anfallsspelet] och vi hade endast ett skott på mål i hela matchen, vilket är alldeles för lite. Alla är jättebesvikna.”

Om chanserna att gå vidare är däremot van Persie positivt inställd, och tonar samtidigt ner grekernas insats:

”Det är fortfarande fullt möjligt [att gå vidare] för att, men all respekt för Olympiakos, vi borde kunna vinna med 3-0 hemma.”

”Det var inte så att de spelade fantastiskt, det var vi som misslyckades.”

Carrick: Vi är besvikna

”Det är en besvikelsens kväll,” säger Carrick till MUTV. ”Vi kom hit med förhoppningen att vinna, vilket vi inte har gjort. Vi reagerade inte förrän det var för sent i andra halvlek.”

”Vi hade bra bollinnehav i första halvlek och kontrollerade spelet utan att utmana dem och skapa några problem för dem. De skapade heller inga problem för oss och målet [från Dominguez] kom från ingenstans.”

”Vi kommer inte att gå för lika (2-0-vinst på Old Trafford). Vi har fortfarande chansen att vinna på Old Trafford i det andra mötet. Missta mig inte: att göra tre mål i den här turneringen är svårt, men vi har gjort det förut och vi tror att vi kan göra det igen.”

Källor: SkySports.com och manutd.com


MANCHESTERGUIDE
  • Christian Gidlöv

    Jag tycker att det är helt jäkla oacceptabelt just nu. Har varit medlem i United i ca 20 år. Det här är det sämsta jag sätt laget uppträda på säkert 10 år!! Laget spelar runt, tillbaka och i sidled. Inte en enda tendens till att utmana motståndaren på någon del av planen?! En tränare som verkar ha Young som en keyplayer. Nyttjar vår bästa spelare som central mittfältare när vi måste framåt? Moyes sitter på bänken helt jäkla handlingsförlamad. Ren ångest att se mina favoriter så här jävla dåliga.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se