Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

LÃ¥nekollen 13/14 – vecka 10

Angelo Henriquez, Real Zaragoza, är skadad och deltog alltså inte i veckans match.

Nick Powell, Wigan, är fortsatt skadad och deltog alltså inte i Wigans seger över Man city.

Marnick Vermijl, NEC Nijmegen, hade en tung dag när hans NEC föll mot Roda med 3-1.

Bebe, Pacos de Ferreira, spelade hela matchen när man föll hemma mot Gil Vicente med 0-2.

Tom Lawrence, Yeovil, spelade alla 90 minuter när Yeovil slog Sheffield Wednesday med 2-0.

Anderson, Fiorentina, spelade ungefär en timme innan han blev utbytt när Fiorentina föll borta mot den heta rivalen Juventus med 1-0.

Jack Barmby, Hartlepool, gjorde Hartlepools enda mål i förlustmatchen mot Wycombe. Barmby hann även dra på sig ett gult kort innan han blev utbytt med 20 minuter kvar.

Tyler Blackett, Birmingham, spelade sista 20 minuterna som innermittfältare (!) när Birmingham förlorade hemma mot QPR med 2-0.
Federico Macheda, Birmingham, spelade sista 30 minuterna men kunde inte hindra Birmingham från att förlora med 2-0 mot QPR.

Charni Ekangamene, Carlisle, var inte med i Carlisles trupp.
Sam Byrne, Carlisle, spelade sista 30 borta mot Port Vale. Carlisle förlorade matchen med 2-1.

Will Keane, QPR, fick spela de sista fem minuterna när QPR tog en säker seger borta mot Birmingham.

Wilfried Zaha, Cardiff, satt på bänken hela matchen när Cardiff äntligen tog en seger efter 3-1 hemma mot Fulham.

Sam Johnstone, Doncaster, höll nollan när Doncaster äntligen tog en seger efter 2-0 hemma mot Huddersfield.

Jesse Lingard, Brighton, spelade en timme när Brighton spelade 1-1 hemma mot Reading. Brightons enda mål gjordes av ett självmål från Chris Gunter i Readingförsvaret.

Michael Keane, Blackburn, spelade 90 minuter i sin debut för Blackburn i derbyt mot Burnley. Blackburn ledde länge med 1-0 men Burnley vände och vann med 2-1.