U18 föll mot Bolton

Uniteds U18-lag föll hemma mot Bolton med 2-3. United ledde med 1-0 i halvtid men kunde inte matcha sin insats från den första halvleken och tappade helt i den andra halvleken.

United fick bästa tänkbara start i den svåra vinden när Ben Barber slog ett inlägg som gick förbi alla och landade hos Ruairi Croskery som sköt in ledningsmålet för United. Trots chanser åt båda håll blev det tidiga målet halvlekens enda.

Bolton öppnade bäst i den andra halvleken och när tio minuter gått kvitterar man också. Bolton kontrollerade händelserna i medvinden och med 20 minuter kvar tar man ledningen med 2-1, för att sedan avgöra matchen helt med fem minuter kvar när Burke sätter 3-1. United fick visserligen hopp när man reducerade en minut in på stopptiden genom ett självmål från en Boltonförsvarare men närmare än så kom aldrig United som fick se sig besegrade av Bolton i den starka vinden.

Manchester United U18 – Bolton U18 2-3 (1-0)

Uniteds mål: Croskery (3), Greenhough (OG 91)
United: Henderson – Evans, McConnell, Ioannou (Borthwick-Jackson 21), Barber – Rashford, Willock, Goss, Thompson (Riley 70) – Croskery (Tuanzebe 70), Fletcher