Snöplig förlust för U18

U18 åkte på en tung förlust när man föll med 3-2 borta mot Sunderland. Rashford och Croskery gjorde Uniteds mål men det var ändå Sunderland som kunde avgöra med fem minuter kvar.

Sunderland tog ledningen efter 37 minuters spel men glädjen blev kortvarig för hemmalaget när United kvitterade just innan halvtidsvilan genom ett mycket fint långskott från Marcus Rashford. Det såg länge ut att sluta 1-1 men med tio minuter kvar återtog Sunderland ledningen. Men även den här gången blev glädjen kortvarig för hemmalaget då United kvitterade tämligen omgående genom Croskery. Det var dock Sunderland som skulle få sista ordet och med fem minuter kvar av matchen avgjorde man. United hade även en del otur under matchen då man tvingades till flera byten på grund av skador, bland annat på den sevärda yttern Mitchell.

Sunderland U18 – Manchester United U18 3-2 (1-1)

Uniteds mål: Rashford (45), Croskery (79)
United: Henderson – Warren (Blanchfield 38, Makela 69), Scott, Tuanzebe, Borthwick-Jackson – Riley, Thompson, Kehinde, Rashford, Mitchell (Rathbone 52) – Croskery