U21 klara för final

Uniteds U21 är klara för playoffinal efter att ha slagit Liverpool på Anfield med 1-0. Andreas Pereira gjorde matchens enda mål med ett vackert långskott.

United inledde matchen bäst och redan efter några minuter får James Wilson en jättechans efter slarv i LIverpoolförsvaret men avslutet tar i utsidan av stolpen.

I den 44:e minuten tar United ledningen. Andreas Pereira tar skott från ganska dålig vinkel och kan snyggt placera in 1-0 vid det bortre krysset.

Liverpool tar över mer i den andra halvleken, och kan sista 20 sätta rejäl press på ett United som går på knäna. Liverpool får en jättechans men missar otroligt nog. United håller undan och vinner med 1-0 inför jublande bortafans.

United gör en stabil match men såg oroväckande trötta ut i den andra halvleken där det fick göras byten på grund av skador och kramp. Överlag så försvarade United sig bra men saknade tyngd framåt när James Wilson hade en dålig dag. Annars var Ben Pearson bra som sittande mittfältare och försvaret agerade stabilt. Även Tom Lawrence var bra och såklart ett extra plus till målskytten Andreas Pereira som återigen gör ett matchavgörande mål.

United möter Chelsea i finalen som kommer att spelas på Old Trafford den 14 maj.