Reserverna slog Barnsley

Uniteds reserver tog en imponerande seger när man besegrade League One-laget Barnsley på Oakwell med 2-1. Josh Harrop gjorde två mål i den första halvleken innan Barnsley reducerade i slutet av matchen.

United började bra och efter elva minuters spel hade Josh Harrop redan gett United ledningen. Han snappade upp en dålig passning av en motståndare, avancerade och sköt ett bra skott vid bortre stolpen.

Barnsley var långt ifrån ofarliga och Pereira stod inte sysslolös men det var istället United som utökade ledningen när Harrop väggspelade sig fram med Lawrence innan han snyggt avslutade med att sätta bollen i mål.

Ju längre halvleken led desto färre chanser fick de 3385 personerna pÃ¥ Oakwell se. Men hemmapubliken fick till sist se ett tröstmÃ¥l när M’Voto reducerade i slutminuterna men närmare än sÃ¥ kom aldrig Barnsley och United tog en meriterande seger.

Barnsley – Manchester United Reserver 1-2 (0-2)

Uniteds mål: Harrop (11, 32)
United: J.Pereia; Vermijl, McNair, Thorpe, Varela; Janko, Pearson, Rothwell, Harrop (Petrucci 52); A.Pereira (Wilson 63), Lawrence (Love 72 (Goss 79))