Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

LÃ¥nekollen 14/15 – vecka 38

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, spelade sista halvtimmen när Dinamo Zagreb vann det stora mötet i kroatiska ligan mot Rijeka med 2-1 på bortaplan. Ställningen var 1-1 när Henriquez byttes in.

Nani, Sporting, spelade hela matchen i Sprtings öppningsmatch i Champions League borta mot Maripor. Nani gav laget ledningen i den 80:e minuten med ett fantastiskt långskott men slovakerna kvitterade på stopptid. Matchen slutade 1-1. Nani spelade sedan hela matchen och gjorde ett av målen när Sporting slog Gil Vicente med 4-0 på bortaplan.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, fick ingen speltid när Crystal Palace överraskande slog Everton på bortaplan med 3-2.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, stod hela matchen när Vojvodina återigen vann. Den här gången med 5-2 mot Spartak Subotica.

Nick Powell, Leicester, fick inte, enligt regelverket, spela mot klubben han är utlånad från.

Michael Keane, Burnley, fick ingen speltid den här veckan heller. Det hjälper Keane att få speltid när Burnley återigen höll nollan heller.

Javier Hernandez, Real Madrid, spelade sista tio minuterna när Real Madrid enkelt slog Basel med 5-1. Det blev inga fler mål efter Hernandez inträde i en annars avslagen andra halvlek. Hoppade in med kvarten kvar borta mot Deportivo La Coruna. Hernandez slog till med två distansskott som resulterade i mål och fastställde slutresultatet till hela 8-2.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade hela matchen när Aston Villa föll med 0-3 hemma mot Arsenal.
Guillermo Varela, Real Madrid, spelade hela matchen när Castillan förlorade mot Atletico Madrids dito med 1-0.