Reserverna vann efter hattrick av Keane

Uniteds reserver vann i Lancashire Senior Cup över Accrington Stanley med 4-2. Will Keane stod för tre av målen medan James Weir också hamnade i målprotokollet.

United fick dock sämsta möjliga start och hamnade i underläge redan efter fem minuter. Den miserabla starten fortsatte och efter 22 minuter hade Accrington Stanley utökat till 2-0 och hunnit med att missa ett jätteläge.

United kom så småningom in i matchen och efter en halvtimme reducerar Keane efter ett inspel från James Wilson. Keane kvitterar också minuten innan halvtidsvilan efter en fin djupledsboll från Andreas Pereira då Keane rundar målvakten och lägger in den i det tomma målet.

I den andra halvleken väntar man bara på Uniteds ledningsmål men det dröjer ända fram till den 79:e spelminuten innan James Weir sätter 3-2 när han skär in från kanten och vackert sätter den i bortre hörnet. Matchen avgörs dock definitivt när Keane sätter sitt tredje för matchen när han snappar upp en dålig bakåtpassning och inte gör något misstag vid friläget, där visade Keane prov på bättre fart i steget än han tidigare visat under säsongen, kanske är en indikation på att han är på gång efter alla sina skador.

Accrington Stanley – Manchester United 2-4 (2-2)

Uniteds mål: W.Keane (29, 44, 82), Weir (79)
United: Amos – Janko, Vermijl, Blackett, James (Grimshaw 81) – Thorpe – Pereira, Weir, Goss – Keane (Fletcher 86) – Wilson (Love 62)