U18: Blackburn – United 1-4

Uniteds U18-lag besegrade under lördagsförmiddagen Blackburns dito med 4-1. Oliver Rathbone blev stor matchvinnare med sina tre mål. Croskery blev också målskytt.

United tog ledningen i halvlekens sista minut när Rathbone avlossade ett högt skott från distans som man trodde att Blackburnmålvakten hade kontroll på men han lyckades stöta in den i eget mål.

United inledde den andra halvleken piggt men det var Blackburn som kunde kvittera efter 63 minuters spel när United slarvade i försvaret. Vi skulle dock inte behöva vänta länge på ledningsmålet från Uniteds sida som kom endast två minuter senare och återigen var det Rathbone som var framme och petade in bollen efter en hörna som inte kunde rensas.

Endast två minuter senare utökade United på till 3-1 och återigen var det på en hörna men den här gången var det Croskery som stod för målet då han nådde högst på en hörna. Vi behövde inte vänta länge på nästa mål utan det kom tre minuter senare och då fullbordade Rathbone sitt hattrick efter en djupledsboll som han var först på och kunde sätta fyran.

Blackburn – Manchester United 1-4 (0-1)

Uniteds mål: Rathbone (45, 65, 70), Croskery (67)
United: Henderson – Reid, Tuanzebe, Williams, Borthwick-Jackson – Dearnley (Whelan 77), Riley, Redmond, Rathbone – Gribbin – Croskery