U21: United – Soton 1-0

U21 fortsätter att göra bra ifrån sig den här säsongen och under måndagskvällen kom ännu en seger när man besegrade Southampton med 1-0. Ashley Fletcher gjorde matchens enda mål, hans första i U21 någonsin.

United hade återigen ett starkt lag, den här gången med bland annat Phil Jones i backlinjen och Adnan Januzaj på mittfältet. United fick också en bra start på matchen när Phil Jones (!) slog en fantastisk passning till Ashley Fletcher som tog ned bollen och smällde dit ledningsmålet efter 17 minuters spel.

United var också nära att utöka ledningen, och återigen var Phil Jones inblandad. Januzaj slog en hörna som Jones så när kunde nicka in, men 1-0 stod sig till halvtid.

I den andra halvleken drog United sig tillbaka men försvarade sig väl till en början. Phil Jones blev utbytt efter en timmes spel, Tom Thorpe gick ned som mittback och Willock kom in på mittfältatet. Southampton åt sig mer och mer in i matchen, och pressade tillbaka United rejält i slutet men Amos gjorde en bra match i målet och Uniteds försvar höll, för en gångs skull den här säsongen, nollan och United är fortsatt i topp i U21-serien.

Manchester United – Southampton 1-0 (1-0)

Uniteds mål: Fletcher (17)
United: Amos – Love (El Fitouri 68), Jones (Willock 62), Blackett, Kellett – Thorpe, Grimshaw – Weir, A.Pereira, Januzaj – Fletcher