U18: West Brom – Man Utd 1-1

United inledde U18-serien med att spela oavgjort borta mot West Brom. Dearnley gjorde Uniteds enda mål i matchen när han kvitterade till 1-1 efter 18 minuter.

Det var hemmalaget som inledde bäst och redan efter elva minuter hade man tagit ledningen efter en målvaktsretur som West Brom-spelaren var först på och kunde sätta 1-0. United behövde dock inte vänta länge på kvitteringen, provspelaren DJ Buffonge slog hörnan och Dearnley nådde högst och nickade in kvitteringesmålet.

United var det bättre laget sett över 90 minuter, och i den andra halvleken hade man ett skott i målramen av Marcus Rashford. Även Gribbin var nära men hans frispark nådde inte ända in i mål.

United hade även en annan provspelare i högerbacken Thomas Sang.

West Brom – Manchester United 1-1 (1-1)

Uniteds mål: Dearnley (18)
United: Byrne – Sang (Thompson), Williams, Dunne, Hamilton – Whelan, Kehinde (Kenyon), Buffonge, Dearnley – Gribbin – Rashford