Spelarbetyg: Swansea – Manchester United

Säsongens första förlust kom till på Liberty Stadium i söndags. Juan Mata öppnade målskyttet men hemmalaget vände och vann matchen med 2-1.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

Sergio Romero
5

Till skillnad från de tidigare matcherna i Premier League fick han faktiskt ett par lägen att arbeta med denna eftermiddag och gjorde tyvärr ingen imponerad.

Matteo Darmian
6

Slapp att tampas med Montero och istället höll han Routledge tämligen osynlig. Fyller alltid på framåt och gjorde inga direkta misstag.

Chris Smalling
6

Solid insats fram till Gomis mål då han ej hängde med, vilket också gäller Dalyey Blind.

Daley Blind
5

Har imponerat i samtliga matcher fram till denna då han hade ständiga problem med Gomis. Oroande och ett tecken på att det behövs förstärkning eller dags att matcha Rojo.

Luke Shaw
7

Bäst på plan, i United. Ständigt nyttiga löpningar fram och tillbaka på vänsterkanten. Skapade själv målet då han bröt boll på mitten för att sedan transportera boll hela vägen till straffområdet innan inlägget.

Morgan Schneiderlin
5

Utbytt ’70. Drog pÃ¥ sig onödig varning och blev utbytt i andra halvleken. Tveksam insats vid första mÃ¥let.

Bastian Schweinsteiger
6

Ser fortfarande lite seg ut gällande tempot i Premier League men hjärnan har han sannerligen kvar och förmågan att slå finfina passningar.

Juan Mata
6

Utbytt ’70. Var pÃ¥ plats och gjorde mÃ¥let men missade en bra chans i första halvleken. Märkligt att han blev utbytt i ett läge dÃ¥ laget behövde skapa lägen för att vända matchen.

Ander Herrera
6

Utbytt ’76. Kombinerade stundtals fint med Mata och Memphis men hölls ofta ur matchen främst pÃ¥ grund av Cork som gjorde ett fantastiskt jobb pÃ¥ mittfältet. Blev utbytt för plan B: Fellaini.

Memphis Depay
5

Efter att ha imponerat i båda mötena mot Club Brugge var detta en match där Memphis var direkt anonym, förutom en bra frispark efter ett par minuters spel.