LÃ¥nekollen 15/16 – vecka 37

Will Keane, Preston, startade i mötet med Derby men fick bara 55 minuter innan han blev utbytt vid underläge 0-2. Preston reducerade till slut till 1-2 på stopptid men kom inte närmare än så.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley besegrade Swindon hemma med 4-1.
Joe Rothwell, Barnsley, var inte med i truppen.

Adnan Januzaj, Dortmund, inledde på bänken efter att ha gjort mål i en träningsmatch under landslagsuppehållet för Dortmund. Kom sedan in med halvtimmen kvar och ställningen 2-2 borta mot Hannover, tämligen omgående tog Dortmund ledningen och utökade sedan också till 4-2 vilket blev slutresultatet.

Tyler Blackett, Celtic, spelade vänsterback i sin debut borta mot Aberdeen. Celtic ledde i paus men hemmalaget vände och vann med 2-1, trots att man hade en man utvisad sista 20 minuterna.

Kieran O’Hara, Morecambe, satt pÃ¥ bänken matchen igenom när Morecambe slog Newport borta med 2-1.

Liam Grimshaw, Motherwell, fick ett fem minuters inhopp som högerback mot Ross County vid ställningen 1-1 vilket matchen också slutade.