Spelarbetyg: CSKA – United

Anthony Martials nickmål kvitterade resultatet till 1-1 och United tog med sig en poäng från Moskva. Nu väntar CSKA återigen på Old Trafford i nästa omgång, men här följer spelarbetygen från onsdagsmatchen!

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
7

Gjorde allt han kunde vid straffsituationen samt ett par ytterligare kvalitativa räddningar.

Antonio Valencia
7

Assisterade Martials mål med ett bra (!) inlägg från sin högerkant. Hade kunnat utnyttjats mer i anfallen.

Chris Smalling
7

Fortsätter imponera och tog väl hand om Doumbia under matchens samtliga 90 minuter.

Phil Jones
6

Gjorde ett par ingripanden men såg lite mer osäker ut än sin mittbackskollega.

Marcos Rojo
5

Utbytt ’63. Efter en jättefin insats mot Everton fick han Ã¥terigen chansen men levererade verkligen inte, varken framÃ¥t eller bakÃ¥t. Undrar om Blind spelar derbyt?

Bastian Schweinsteiger
6

Utbytt ’45. Fick endast en halvlek och var en av tio utespelare i första halvleken som inte alls kom upp i förväntad nivÃ¥.

Morgan Schneiderlin
6

Han behövs på mittfältet, där hans kontroll och dynamik behövs i defensiven samt passningsspel.

Jesse Lingard
6

Utbytt ’79. Fick chansen att debutera i Champions League och gjorde verkligen inte bort sig pÃ¥ den nivÃ¥n.

Ander Herrera
7

Involverad i målet i och med sin fina passning ut till Valencia. Såg mycket bättre ut i andra halvleken efter en seg och direkt dålig insats i första, vilket gäller hela laget.

Anthony Martial
7

Orsakade straffen vilket var oerhört onödigt men kvitterade matchen med en fantastisk prestation vid sin språngnick.

Wayne Rooney
5

På tok för ensam på topp och när han väl fick bollen så gjorde han ingenting med den. Känner igen dessa insatser alldeles för väl.

Marouane Fellaini
6

Inbytt ’45. Kom in och var med om förändringen i andra halvleken där han gjorde en bra insats.