U18: Everton – Man Utd 4-2

Tredje raka förlusten för U18 i ligan blev under lördagen ett faktum när Everton på bortaplan blev för svåra. United lyckades göra två mål (Rashford och Gribbin) men försvaret svek och United var aldrig riktigt nära poäng.

United inledde dock piggt och vann genast en frispark i ett bra läge, Gribbin klev fram men satte frisparken i ribban. Istället kunde Everton ta ledningen efter åtta minuter efter ett bra skott från Evertons nummer 9. Samme spelare utökade Evertons ledning till 2-0 efter en retur. United var inte ofarliga och skulle också få utdelning när Rashford kunde reducera några minuter innan paus efter att ha blivit fint framspelad av Kehinde.

Men det var inte Uniteds dag det här och i halvlekens sista sekunder kunde Everton utöka sin ledning till 3-1.

United vägrade dock ge sig och bara fyra minuter in i den andra halvleken reducerade Gribbin, efter att ha hittat yta utanför straffområdet placerar han fint in bollen till 3-2. Men istället för en väntad jakt på kvittering så hände det som hände tidigare under matchen och Everton kunde tämligen omgående utöka sin ledning och efter det var United ett slaget lag och orkade aldrig komma tillbaka. United försökte gott, men var aldrig riktigt nära att reducera en gång till. Den tredje raka förlusten i seriespelet för United som får läka såren och komma tillbaka.

Everton – Manchester United 4-2 (3-1)

Uniteds mål: Rashford (39), Gribbin (49)
United: Dorrington, Whelan, Warren, Reid, Williams, Dearnley, Kehinde (Diedrick-Roberts 73), Hamilton, Gribbin, Kenyon, Rashford