Spelarbetyg: United-PSV

Ett oavgjort resultat kändes som en förlust i ett läge när slutspelsplatsen i Champions League kunde säkras. Nu blir det istället en måste-match mot Wolfsburg i sista omgången. Det offensiva spelet kritiseras på nytt, vilket framhävs i spelarbetygen från onsdagens match.

Betygskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
7

De Gea spikade igen målburen i sedvanlig ordning. De chanser bortalaget väl skapade avvärjde spanjoren utan problem

Matteo Darmian
6

Solid insats i defensiven, offensiven saknades däremot. Tycker Darmian bör få chansen att på nytt bli inskolad på högerbackspositionen.

Chris Smalling
7

När PSV kom loss offensivt var det allt som oftast Smalling som bromsade anfallen. Utropstecknet fortsätter att växa.

Daley Blind
6

Kompletterade Smalling på ett bra sätt. Hamnade snett i ett par situationer, även om Blind är flexibel så blir det problematiskt med positionsspelet när han tvingas fylla luckor på andra positioner nu när skadorna kommit krypande.

Marcos Rojo
6

Precis som Darmian gjorde han en godkänd insats i defensiven, men precis som italienaren tappar offensiven en dimension när inte Shaw ångar fram längs kanten.

Morgan Schneiderlin
6,5

Förtjänar kanske ett än bättre betyg, men det stundtals slarviga passningsspelet drar ner det. Var annars het; Schneiderlin vann dueller, låg rätt i position och vände föredömligt på spelet.

Bastian Schweinsteiger
6

Bastians tröghet lös igenom stundtals i matchen. Fick inte fart pÃ¥ sitt spel offensivt – precis som alla andra. Defensivt är han däremot viktig där han skär av farliga ytor.

Jesse Lingard
5,5

Han springer och han sliter, det ska han få beröm för. Däremot brister kvalitén kraftigt emellanåt, dessvärre i de mest kritiska lägena. Hade två kanonlägen som brändes, och det är dessvärre inte första matchen det är så.

Wayne Rooney
5,5

På tal om kvalitet, så är det inget vår kapten uppvisat under hösten. Den bistra formen håller i sig och Rooney fortsätter vara en anonym och medioker spelare.

Memphis Depay
5

Han försöker gång på gång, men PSV visste ständigt Memphis kommande drag och avväpnade honom gång på gång. Hans vilja att lyckas drabbar honom negativt för tillfället, situationer överarbetas när han försöker hävda sig.

Anthony Martial
5,5

Var het under en period i första halvlek och fick ett jätteläge att göra mål, men ett nonchalant avslut gjorde att Zoet kunde rädda. Såg nonchalant ut överlag, känns som han tog motståndarna med en nypa salt och gav inte hundra procent. Var helt osynlig i andra halvlek

Ashley Young
6

Inbytt ’58. Var betydligt bättre än Memphis, men det säger inte mycket. Kom runt nÃ¥gra gÃ¥nger pÃ¥ kanten, där framspelningen till Lingard borde resulterat i mer än en boll pÃ¥ läktaren

Marouane Fellaini
4

Inbytt ’58. Alldeles för dÃ¥lig.

Juan Mata
N/A

Inbytt ’85. Fick bara nÃ¥gra fÃ¥ minuter under Uniteds intetsägande slut av matchen och hann inte uträtta nÃ¥gra underverk.