U18: Man Utd – Blackburn 0-2

Det blev ännu en förlust för Uniteds U18-lag när man under lördagen föll med 0-2 hemma mot Blackburn och åkte på sin sjätte raka förlust. United hade chanser, bland annat en straffmiss från Gribbin, men bollen studsade inte Uniteds väg den här gången heller.

United kom till spel med en väldigt tunn trupp med flera skadade spelare borta och Rashford på a-lagets bänk. Fosu-Mensah fick rycka in som ytterback något som han knappast är bekväm med.

Blackburn tog ledningen på en frispark som Oliver Byrne i Unitedmålet inte hann med på. Då hade det gått 27 minuter. Det var överlag få målchanser i det svårspelade vädret och 0-1 stod sig till paus.

United fick ett gyllene läge att kvittera i den andra halvleken när man tilldelades en straffspark. Gribbin klev fram men straffen var svagt slagen och lagets tunga period fortsätter. Istället kan Blackburn avgöra matchen, just på en straff, med tio minuter kvar. United såg uppgivna ut och Blackburn var nära flera gånger om att utöka sin ledning men matchen slutade 2-0.

Manchester United – Blackburn 0-2 (0-1)

United: Byrne; Fosu-Mensah, Williams, Dunne, Hamilton; Boonen, Whelan, Kehinde, Kenyon (Makela 81); Gribbin; Diedrick-Roberts (Sang 61)