Spelarbetyg: Bournemouth – Manchester United

Ett sargat United åkte på en tung förlust mot Bournemouth i lördags. Resultatet var rättvist, om än lite i underkant, då United inte alls kom upp i nivå i synnerhet i den andra halvleken.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
7

Släppte in en hörna, vilket förstås aldrig är bra, men var chanslös på det andra målet och stod annars för en felfri insats. Imponerade genom några fina parader och i synnerhet vid frilägesutrusningen där han plockade bollen framför Stanislas fötter.

Guillermo Varela
5

Vi kan inte ha särskilt höga grad på Varela som får spela i brist på andra alternativ. Saken är dock den att det syns tämligen tydligt att han inte hör hemma i en United-elva.

Paddy McNair
5

Hela backlinjen gjorde en svag insats och McNair var inget undantag.

Daley Blind
5

Som den enda ordinarie försvarsspelaren var det Blinds uppgift att hålla ihop backlinjen, något som han misslyckades med. Det är givetvis en tuff uppgift med tanke på vilka spelare han hade bredvid sig, men insatsen räcker trots detta inte till ett godkänt betyg.

Cameron Borthwick-Jackson
6

Borthwick-Jackson skötte sig helt okej med tanke på omständigheterna.

Michael Carrick
6,5

Slog den mycket fina krosspassningen som sedermera ledde till att United kunde näta. Var i övrigt en av få Unitedspelare som höll måttet.

Marouane Fellaini
6

Ett mål. Utbytt 74´. Var involverad i det mesta i anfallsväg och visade fin vilja i samband med målet. I övrigt så visade han tyvärr att han är en betydligt sämre avslutare med fötterna än vad han är när han får använda huvudet.

Jesse Lingard
6

Utbytt 31´. Lingard har i mitt tycke varit ett ljus i mörkret under höstsäsongen. Tyvärr så åkte han på en tidig skada och vi får hoppas att den är av det lindriga slaget.

Juan Mata
4

Mata i mitten mellan två snabba yttrar kändes spännande på förhand. Så blev inte fallet utan Mata åstadkom inte särskilt mycket under matchen och borde nog ha varit den som plockats ut istället för Fellaini. Borde ha tagit ett betydligt större ansvar.

Memphis Depay
6

Visade vilken fin teknik han besitter i samband med kvitteringsmålet. I övrigt ganska anonym.

Anthony Martial
5

Var även han osynlig med undantag för ett par lägen. Borde ha nätat på ett av dem och visar inte alls samma skärpa som i säsongsinledningen.

Inhoppare

Andreas Pereira
6

Inbytt 31´. Varnad. Vad man än må tycka om LvG i dessa dagar så är det roligt att han vågar satsa på våra yngre förmågor. Periera gjorde dock knappast något som för honom närmare en startelva, men han är ett spännande namn och lär få fler chanser.

Nick Powell
n/a

Inbytt 74´. Gjorde sina första PL-minuter för United sedan debutsäsongen 2012. United var iskalla under den andra halvleken och Powell uträttade inte särskilt mycket under de knappa 20 minuterna som han fick på planen.