U21: Man Utd – Southampton 4-0

Ett starkt Unitedlag med Januzaj tillbaka kunde enkelt besegra Southampton med 4-0. Just Januzaj öppnade målskyttet innan Keane fyllde på två gånger och till slut fick Januzaj också sista ordet med sitt 4-0 mål.

Det dröjde dock 45 minuter innan United öppnade målskyttet när Januzaj i halvlekens slutminut drog iväg ett skott som touchade på en försvarare och målvakt hann inte med.

I den andra halvleken exploderade United målmässigt. Will Keane nickade in ett perfekt inlägg från Varela i inledningen av den andra halvleken.

Keane ökade på Uniteds ledning med 20 minuter kvar till 3-0 på straff, efter att Januzaj rivits ned i straffområdet. Januzaj fick sedan avsluta målskyttet efter ett fint förarbete från Keane som tog sig fram på kanten och spelade snett inåt bakåt till Januzaj som var klinisk.

United var överlägsna matchen igenom och Andreas Pereira samt Adnan Januzaj hade stundtals stor show. Även Keane bör förstås nämnas som gjorde sitt femte mål på de två senaste matcherna. United kom till spel med ett riktigt starkt lag och inget lag rår förstås på United när dessa spelare är på planen och på spelhumör. Nu hoppas jag få se mer av främst Januzaj och Pereira i a-laget också.

Manchester United – Southampton 4-0 (1-0)

Uniteds mål: Januzaj (45, 79), Keane (53, 69 str)
United: Romero; Varela, Williams, McNair, Love; Fosu-Mensah (Riley 72), Willock; Januzaj (El Fitouri 81), A.Pereira, Weir; Keane