U18: Man Utd – Man city 1-1

U18 tog poäng i andra matchen i följd när man spelade 1-1 hemma mot serieledande Manchester city. United låg under i paus men kunde kvittera i den andra halvleken genom Whelan.

Det var city som började klart starkast, och United hade svårt att få till några längre anfall. city hade ett ribbskott och Oliver Byrne stod för ett flertal bra räddningar bara i den första halvleken. Men med två minuter kvar av den första halvleken kom till slut citys ledningsmål.

citys dominans fortsatte i den andra halvleken, och Oliver Byrne höll United kvar i matchen. Mitt i citys press stack United upp och efter kalabalik i citys straffområde dök Callum Whelan upp och bredsidade in bollen i mål efter 64 minuters spel.

city tog dock genast tag i taktpinnen igen men Oliver Byrne var för dagen fantastisk i Uniteds mål och matchen slutade 1-1. Det var den andra matchen i följd som United tog poäng i, vilket får ses som positivt med den långa förlustraden. Dessutom mot city, som inte bara leder serien, utan också hade sju raka segrar innan denna match.

Manchester United – Manchester city 1-1 (0-1)

Uniteds mål: Whelan (64)
United: Byrne; Reid, Warren, Dunne, Kenyon; Scott, Whelan; Dearnley, Gribbin (Tanner 82), Kehinde; Buffonge