LÃ¥nekollen 15/16 – vecka 8

En mer positiv lånevecka för de utlånade där endast två stycken spelare inte fick någon speltid i veckan.

Tyler Blackett, Celtic, var inte med i truppen när Celtic bara fick 1-1 borta mot Hamilton Academical. Celtic leder ligan sju poäng före Aberdeen, men man har en match mer spelad.

James Wilson, Brighton, var tillbaka i truppen igen men inledde matchen på bänken. Med 20 minuter kvar, och ledning 3-0 borta mot Bristol City, fick Wilson chansen och fem minuter senare var han högst delaktig i Brightons 4-0 mål när han nickade mot mål men bollen touchade en försvarare och skrevs som ett självmål. Brighton vann matchen med 4-0.

Ashley Fletcher, Barnsley, fick chansen sista kvarten när Barnsley spelade 0-0 borta mot Bury. Spelade sedan 90 minuter (blev utbytt på stopptid) när Barnsley besegrade Crewe med 2-1 på bortaplan.

Kieran O’Hara, Morecambe, satt pÃ¥ bänken hela matchen när Morecambe förlorade hemma mot Carlisle med 1-2.

Victor Valdes, Standard Liege, spelade hela matchen när Standard Liege spelade 3-3 borta mot Anderlecht. Valdes drog även på sig ett gult kort i matchen.

Nick Powell, Hull, fick vara med i truppen för första gången i en ligamatch för Hull. Inledde på bänken, och satt där i 86 minuter innan han fick komma in i en match som Hull vann borta mot Ipswich med 1-0. Hoppade sedan in och spelade sista halvtimmen när Hull bara fick 0-0 hemma mot Sheffield Wednesday.