U18: Swansea – Man Utd 3-3

Uniteds U18-lag ledde två gånger om men fick till slut nöja sig med en poäng i bortamötet med Swansea som slutade 3-3. Uniteds målskyttar var Kehinde, Dearnley och Barlow.

United inledde på ett övertygande sätt och efter 15 minuters spel kom DJ Buffonge loss och han spelade fram till Kehinde som satte 1-0. Swansea hann knappt sparka igång bollen innan United ökade på sin ledning när Zak Dearnley satte tvåan för United.

Swansea reducerade visserligen efter 24 minuter, men likväl en Unitedledning i paus.

Efter en lugnare andra halvlek kunde Swansea till slut kvittera till 2-2 från nära håll med endast tio minuter kvar. Då vaknade United och inhopparen Aidan Barlow kunde ge United ledningen med 3-2, framspelad av en annan inhoppare Angel Gomes efter 84 minuters spel. Det såg ut att bli segermålet också men Swansea pressade på och efter kalabalik framför Unitedmålet kunde hemmalaget kvittera från nära håll på stopptid och United fick resa hemåt besvikna.

Swansea – Manchester United 3-3 (1-2)

Uniteds mål: Kehinde (15), Dearnley (16), Barlow (84)
United: Byrne; Reid, Warren, Dunne, Kenyon; Scott, Kehinde; Whelan (Barlow 60), Gribbin, Buffonge (Gomes 60); Dearnley (Diedrick-Roberts 77)