Reserverna: Altrincham – United 1-2

Uniteds Reserver kunde vända underläge 0-1 till seger 2-1 mot Altrincham FC under fredagskvällen. Kehinde och Gribbin stod för Uniteds mål.

Motståndarna Altrincham, som spelar i den sjätte högsta divisionen, tog ledningen i mitten av den första halvleken. United hade öppnat matchen rätt så piggt och lät sig inte slås ned av hemmalagets ledningsmål och åtta minuter senare kunde Tosin Kehinde kvittera till 1-1 efter ett inspel från högerkanten signerat El Fitouri. Kehinde hade sedan tämligen omgående chansen att bli tvåmålsskytt men skottet i bra läge blev misslyckat.

Eftersom det är i början av försäsongen innebar det ett flertal byten redan i paus och den andra halvleken blev en aning ryckig. Med kvarten kvar fick vi alla fall se ett avgörande och det var en individuell prestation av inhopparen Callum Gribbin. 17-åringen tog bollen och böjde in den i bortre hörnet med sin vänsterfot. Några fler mål fick de dryga 600 åskådarna på Moss Lane inte se och United kunde hålla ut och vinna med 2-1.

Nästa match spelas borta mot Salford City, också dom i den sjätte högsta divisionen. Matchen spelas på tisdag.

Altrincham – Manchester United 1-2 (1-1)

Uniteds mål: Kehinde (33), Gribbin (75)
United: Henderson; Riley (Gribbin 63), Poole, Love, Blackett (Olosunde 63); El Fitouri, McTominay (Willock 46), Goss (Redmond 46), Weir (Dearnley 63); Kehinde (Harrop 46), Wilson (Mitchell 63)