Avbytare: Pantilimon, Kenedy, Watson, Guedioura
Manager: Walter Mazzarri
Mikael Österdahl | 17:21 Mourinho om Martial

José Mourinho diskuterar Anthony Martials skada, utan att ge mycket matnyttig information (Manutd.com).

Jag var tvungen att [fokusera] på matchen och inte oroa mig för Anthony. Jag hade inte tid att se på situationen. Det var inte en aktion för att åka till sjukhus.

Jag vet inte. Jag lovar er, jag vet inte. Du frågar om saker jag inte kan berätta för dig. Jag vet inte varför han gick ut, om det var hans knä, hans vrist eller hans huvud. Jag vet inte. Jag vet bara, i det läget, att han inte är i skick att fortsätta. Jag vet inte varför. Jag vet bara att jag var tvungen att byta. Jag vet inte än vad som hände.

Mikael Österdahl | 15:28 Video: Mourinhos intervju efter matchen

Här är Mourinhos intervju även i videoformat.

Mikael Österdahl | 15:21 Mourinho: Vi måste bli bättre

José Mourinho snackade med BT Sport efter matchen.

Tre förluster i rad. Är du orolig? “Jag är alltid orolig när vi inte fÃ¥r resultaten vi vill.

Om Watfords första mÃ¥l: “Jag tycker att det inte är nÃ¥gon debatt. Ingen kontrovers. Det är en uppenbar situation, som förra veckan mot Man city. Men jag kan inte kontrollera det.

Är du nöjd med första halvlek? “Egentligen inte. Jag tycker att i första halvlek spelade vi inte bra. Det är nÃ¥got som vi kan kontrollera, nÃ¥got vi kan arbeta pÃ¥. Misstaget frÃ¥n domaren och linjemannen kan jag inte kontrollera, jag kan inte förbättra det.

I andra halvlek var vi mycket bättre. Vi fick kvitteringen och efter det var vi ett lag. Gomes gjorde en fantastisk räddning. Vi kan inte kontrollera turen. Vi kan bara kontrollera våra individuella och kollektiva misstag. Före deras andra mål är det ett misstag, då vi vet att vi måste pressa deras vingback och sedan ta hand om deras mittfältare.

Kollektivt och individuellt måste vi bli bättre.

Mikael Österdahl | 15:05 Tre i rad

Misären fortsätter. United jobbade in tredje raka förlusten, då Watford vann med 3-1 på Vicarage Road.

Återigen bäddade United för förlusten med en bedrövlig första halvlek. Watford ledde med 1-0 i paus, efter mål av Capoue.

United kom förvisso tillbaka till oavgjort då Rashford kvitterade men när United låg på för ett segermål slog istället Zúñiga bollen i David de Geas nät. I slutet sköt sedan Deeney 3-1 på straff.

Jag misstänker att José Mourinho kommer att skylla på domaren för tredje matchen i rad. Precis som han gjorde varenda match i Chelsea förra säsongen.

Mikael Österdahl | 12:55 4-3-3?

BT Sport tror att United kommer att spela 4-3-3 idag. Detta betyder i så fall att Pogba spelar bredvid Rooney framför Fellaini. Vi får väl se.

Mourinho var ju väldigt tydlig på sin första presskonferens att Rooney inte är en nummer 8 eller en nummer 6 i hans United. Får vi 4-3-3 idag innebär det att Mourinho har ändrat sig.

Mikael Österdahl | 12:42 Mourinho: Väldigt svår match

José Mourinho har precis snackat med BT Sport inför dagens match.

Hur reagerar ni pÃ¥ tvÃ¥ raka förluster? “En. I Premier League har vi förlorat en match. Vi räknar inte med att vinna alla matcher. Idag är det en väldigt svÃ¥r match. Jag har analyserat alla Watfords matcher. De har inte fler poäng för att de har förlorat hemma mot Arsenal och Chelsea, i bÃ¥da matcherna kunde de ha andra resultat. Jag räknar med en väldigt svÃ¥r match.

Mer snabbhet i laget idag? “Europa League-matcherna är en annan historia. Det börjar med motivationen. För nÃ¥gra spelare var det första minuterna pÃ¥ hela säsongen. Det är ganska förutsägbart [att de inte spelar bra]. Mot city är jag trött pÃ¥ att upprepa att vi började dÃ¥ligt men sedan förtjänade ett bättre resultat.

Är Bailly och Smalling ditt mittbackspar framöver? “De är alla mina ledande spelare [senior players, red. anm.]. Blind är en annan spelare än Smalling. Jag försöker alltid minska det oförutsägbara. Mot ett lag som spelar med tvÃ¥ pÃ¥ topp, som spelar väldigt direkt tycker jag att Smalling och Bailly är bättre för laget.

Mikael Österdahl | 12:08 Äntligen, Rashford!

Så får Marcus Rashford äntligen chansen från start i Premier League. Förhoppningsvis greppar han den med båda händerna.

Det intressanta blir att se vilken kant som Rashford lirar på. För vi kan ju vara rätt säkra på att Martial och Rashford går på kanterna med Rooney som nummer 10 (även om andra variationer hade fungerat).

I mittförsvaret gör Smalling så sin första Premier League-match för säsongen. Återstår att se om det är duon som Mourinho kommer att satsa på framöver eller om det mer är ett grepp mot Ighalo och Deeney.

Av de som reste till Watford är Schneiderlin och Rojo utanför truppen. Ingen överraskning direkt.

Mikael Österdahl | 12:03 Watfords lag

Inga överraskningar i motståndarnas startelva. Kaboul är ute, vilket ger Prödl, Cathcart och Britos i trebackslinjen.

Mikael Österdahl | 12:01 Martial och Rashford från start

Mourinho väljer att starta med Martial, Rashford och Zlatan. Fellaini, Rooney och ytterbackarna är också tillbaka i startelvan. Dessutom noterar vi att Smalling startar bredvid Bailly i mittförsvaret.

Mikael Österdahl | 11:42 Watfordminnen

Minnesbanken är inte direkt fylld till bristningsgränsen med händelser i matcher mellan Watford och Manchester United. En anledning till det är såklart att lagen sällan möts. Dessutom finns det ju ingen stor rivalitet mellan klubbarna.

Nåväl. I april 2000 vann United med 3-2 i en dramatisk mach. Watford tog ledningen. Sedan blev Nicky Butt och Hyde utvisade. Yorke kvitterade efter 69 minuter. Sex minuter senare gav Giggs United ledningen.

Bara tre minuter senare kvitterade Watford. Men Jordi Cruyff fick sista ordet.

Även i augusti 2006 blev det en uddamålsseger (2-1) för United. Mikaël Silvestre öppnade målskyttet.

Det allra senaste mötet mellan klubbarna var på Old Trafford i våras. Den dagen var Juan Mata lagkapten. Han firade med att göra matchens enda mål.

Mikael Österdahl | 11:10 Reagera på motgång

Manchester United ska reagera på motgång idag. Det var precis vad United gjorde senast laget spelade i Watford.

Den gången kom motgången i den pågående matchen. United kontrollerade länge matchen och ledde med 1-0. Men vi vet ju hur det är när en leder med ett mål. Mycket riktigt kvitterade Deeney på straff, då det bara återstod några minuter.

Därefter kom Bastian Schweinsteigers bästa minuter som Unitedspelare. Det kulminerade med att han tvingade Deeney att göra självmÃ¥l. Det förtjänade han (läsaren fÃ¥r själv bedöma om “han” syftar pÃ¥ Deeney eller Schweinsteiger).

Mikael Österdahl | 11:02 Shaw inför matchen

Luke Shaw fick ledigt i torsdags, vilket han tyckte var skönt. Som straff tvingades han prata med MUTV. Här är vad han hade att säga om Watford.

Mikael Österdahl | 11:00 Truppen till Watford

José Mourinho är inte som Louis van Gaal. Det vet vi. En skillnad mellan de båda tränarna är att Mourinho tar med sig fler spelare till bortamatcherna. Van Gaal nöjde sig med 18 spelare (vilket jag tyckte var korkat) medan Mourinho tar med sig några reserver, ifall det skulle bli någon skada.

Till matchen mot Watford tar Mourinho med sig 21 spelare (Manchester Evening News). De spelare som saknas är Timothy Fosu-Mensah, Jesse Lingard och Matteo Darmian som får förmodas vara petade samt skadade duon Phil Jones och Henrikh Mkhitaryan.

Målvakter: De Gea, Johnstone, Romero
Försvarare: Blind, Bailly, Smalling, Shaw, Valencia, Rojo
Mittfältare: Young, Memphis, Fellaini, Carrick, Pogba, Schneiderlin, Mata, Herrera
Anfallare: Rooney, Rashford, Martial, Ibrahimovic

Det är de 21 spelarna som ska se till att United studsar tillbaka efter två raka förluster. Tre av dem får dock finna sig i att se matchen från läktaren. Ska vi tippa på Johnstone, Rojo och en mittfältare, säg Schneiderlin?