Reserverna: United – Derby 3-2

Uniteds reserver kunde efter många om och men besegra Derby på hemmaplan. Scott McTominay blev matchhjälte med sina två mål varav det sista men det var Josh Harrop som var matchens lirare på Old Trafford.

Reserverna fick chansen att spela på Old Trafford och verkade verkligen trivas inledningsvis. Josh Harrop slog ett perfekt inlägg till Scott McTominay som nådde högst i boxen och nickade via ribban in ledningsmålet för United.

Derby skulle dock få sin kvittering, tio minuter innan paus när United inte fick undan en Derbyhörna och efter kalabalik kunde Derby kvittera på nick trots att Redmond fick undan bollen så hade den passerat linjen före.

I den andra halvleken drev sedan Josh Harrop fram, blev fälld klumpigt av en försvarare i straffområdet och straffsparken var given. Harrop stegade själv fram och satte bollen säkert. Unitedförsvaret var sedan passiva när kvitteringen kom bara några minuter senare och det kändes onödigt i en match som United hade ganska bra kontroll på.

United lät sig inte slås ned av det dock och med fem minuter kvar, efter lite kalabalik i straffområdet, kunde Scott McTominay trycka dit sitt andra mål i matchen och avgöra tillställningen med sitt 3-2 mål.

Trots McTominays två mål var det Josh Harrop som låg bakom det mesta. Harrop hade en fantastisk dag och oroade ständigt försvaret. När han har en sådan dag är han fantastiskt bra, men dessa dagar kommer lite för sällan. Annars är det noterbart att Ro-Shaun Williams, som ju gjorde comeback och startade för U18 senast, spelade även här. Williams kom in med en halvtimme kvar och skötte sig bra.

Manchester United – Derby 3-2 (1-1)

Uniteds mål: McTominay (17, 85), Harrop (67 str)
United: O’Hara; El Fitouri, Tuanzebe, Poole, Riley, Scott (Williams 64), Redmond (Olosunde 58), McTominay, Harrop, Willock