Lånekollen 16/17 – vecka 46

Veckans lånekoll blir mest en massa rapporter som bänksittande runt om i Europa. Den lilla ljusgilmten vi hittar är Andreas Pereira som är fortsatt ordinarie i ett La Liga-lag.

Adnan Januzaj, Sunderland – Satt på bänken matchen igenom när Sunderland tog en viktig seger över bottenkollegan Hull med 3-0.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Är på väg tillbaka efter sin skada men var inte med i truppen när Frankfurt tog en finfin seger över Werder Bremen på bortaplan med 2-1.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Var inte med i truppen i Paul Lamberts första match som manager för Wolves. Matchen mot Presten slutade 0-0.

Andreas Pereira, Granada – Spelade 64 minuter innan han blev utbytt i bortamötet med Valencia. Pereira hann dra på sig ett gult kort i den första halvleken innan Granada tog ledningen. Nani kvitterade sedan för Valencia till 1-1 vilket matchen också slutade.

Dean Henderson, Grimsby – Satt på bänken hela matchen när Grimsby besegrade Plymouth på bortaplan med klara 3-0.

Joel Castro Pereira, Belenenses – Det har varit cupspel i Portugal och Belenenses har varit spellediga hela veckan.