Reserverna: Man Utd – Sparta Prag 2-0

Uniteds reserver tog ännu en seger i Internation Cup när man besegrade Sparta Prag med 2-0. Josh Harrop gav United ledningen innan Devonte Redmond fastställde slutresultatet till 2-0 tidigt i den andra halvleken.

United inledde U23-turneringen International Cup med att besegra Villarreal och igår kväll kom andra vinsten på lika många matcher när Sparta Prag stod för motståndet.

Nicky Butt ställde överraskande upp med Demetri Mitchell som vänsterback. Mitchell är vanligtvis anfallare och förstås en av få anfallare som existerar i hela truppen för tillfället. Det skulle dock visa sig bli ett bra drag av Butt, först satte Harrop 1-0 efter 21 minuter på sin 21-års dag fint framspelad av Willock lyckades han runda målvakten med sin touch och fick öppet mål.

Tio minuter in i den andra halvleken ökade United på sin ledning. Demetri Mitchell tog sig loss på kanten och slog ett perfekt inspel till Devonte Redmond som lyckades få in bollen i mål via målvakten och de 943 personerna på Leigh Sports Village kunde jubla.

United höll sedan undan och kunde ta sin andra raka seger i turneringen. En bra start i en annars svag säsong. Mittbackarna Tuanzebe och Poole imponerade i ett överlag gediget United som sett bra ut i turneringen hittills. United möter nu Middlesbrough i en ren gruppfinal den 22 december, också den spelas på Leigh Sports Village.

Manchester United – Sparta Prag 2-0 (1-0)

Uniteds mål: Harrop (21), Redmond (55)
United: O’Hara; Olosunde (El Fitouri), Tuanzebe, Poole, Mitchell; Willock, Goss; Harrop, McTominay, Kehinde (Gribbin); Redmond (Scott)