U18: Man Utd – Wolves 3-0

Det satt hårt inne, men Uniteds U18-lag tog till slut hem en 3-0 seger mot Wolves. Angel Gomes öppnade målskyttet innan Bohui och Dearnley avslutade med sena mål.

I en fartfylld match på en svårspelad plan var det United som hade kommandot inledningsvis. Boonen testade men sköt över innan Hamilton sköt stolpe stolpe ut. Innan dess hade även Wolves prickat stolpen men halvleken slutade mållös.

United, som innan matchen var obesegrade i tolv raka, skulle inte släppa något den här gången heller. United tog över mer och mer, och efter 65 minuter kunde inte Wolves hålla tätt längre när Angel Gomes öppnade målskyttet och gjorde sitt elfte mål för säsongen när han gled in från sin vänsterkant och avslutade i bortre hörnet.

Sedan visade sig ersättarna från sin bästa sida, Zach Dearnley kom in och spelade först fram Bohui som satte 2-0 med fem minuter kvar och sedan satte Dearnley själv 3-0 i matchens sista sekunder med en snygg volley och såg definitivt till att United förlängde sin förlustfria svit till 13 matcher.

Eftersom Liverpool spelade oavgjort mot West Bromwich gick United upp på en andra plats i tabellen efter Manchester city. United är dock hela nio poäng bakom city och på samma poäng som Liverpool fast bättre målskillnad. I nästa match ställs United mot Newcastle.

Manchester United – Wolves 3-0 (0-0)

Uniteds mål: Gomes (65), Bohui (86), Dearnley (90)
United: Fojticek, Tanner, Kenyon, Dunne, O’Connor, Whelan, Boonen (Barlow), Hamilton, Burkart (Dearnley), Gomes (Sang), Bohui.