Lånekollen 16/17 – vecka 9

Sam Johnstone fortsätter att spela bra i en annars ganska slätstruken vecka för de utlånade.

Adnan Januzaj, Sunderland – Spelade 82 minuter i hemmamötet med Manchester city. Januzaj stod för några fina aktioner men sällan något som resulterade i farliga målchanser och gjorde till slut en rätt så slätstruken insats när city vann ganska komfortabelt med 2-0.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Inledde mötet i den tyska cupen med Arminia Bielefeld på bänken men kom in som vänsterback efter en timmes spel vid ledning 1-0. Frankfurt vann också matchen med 1-0 och Varela hann dra på sig ett gult kort innan domaren blåste av matchen. Var sedan inte med bär Frankfurt förlorade hemma mot Freiburg med 2-1. En missräkning i jakten på Europaplatserna.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Trots att Lambert bytte vänsterback var inte CBJ aktuell för något spel, inte ens med på bänken den här gången heller när Wolves förlorade borta mot topplaget Reading med 2-1. CBJ spelar istället med Uniteds reservlag idag (måndag).

Andreas Pereira, Granada – Spelade 63 minuter innan han blev utbytt när Granada tog ännu en viktig seger efter 2-1 mot Alaves. Granada är nu bara två poäng från säker mark. Pereira spelade sedan 72 minuter innan han, vid ställningen 0-0 blev utbytt borta mot Leganes. Granada förlorade till slut matchen med 1-0.

Sam Johnstone, Aston Villa – Höll nollan för andra matchen i följd när Aston Villa besegrade Bristol City med 2-0. Johnstone stod Ã¥terigen för en bra insats och var väldigt stabil och klarade samtidigt av att vara alert nog att rädda de fÃ¥ lägen som Bristol City stod för. Stod sedan för sin tredje raka nolla när Villa besegrade Rotherham pÃ¥ bortaplan med 2-0.