U18: West Brom – Man Utd 4-2

Uniteds U18-lag åkte på en förlust direkt i premiären borta mot West Bromwich. Aidan Barlow, på straff, och Millan Baars var målskyttar för United.

United, som spelade en sådan fantastisk fotboll förra säsongen, reste till West Bromwich i premiären och förväntningarna var höga. Angel Gomes spelade efter att ha figurerat sparsamt under försäsongen men det var hemmalagets match, West Bromwich tog ledningen efter 25 minuter och innan halvleken var klar ledde hemmalaget med hela 3-0.

United hade spelet, och de flesta målchanserna i matchen, men hade verkligen inte marginalerna på sin sida medan hemmalaget var effektiva. West Brom ökade sedan på till 4-0 efter en dryg timmes spel. Matchen var förstås avgjord redan men United snyggade till siffrorna rejält, först blev Nishan Burkart fälld i straffområdet och domaren pekade på straffpunkten, Aidan Barlow gjorde inget misstag. Sedan med några minuter kvar av matchen satte inhopparen Millen Baars reduceringen med ett snyggt skott men det var försent.

Det här är i mÃ¥ngt och mycket ett nytt lag. Det är endast O’Connor, Barlow, Gomes och Burkart som kan anses vara nÃ¥gorlunda rutinerade U18-spelare i denna startelva. Trenden om mÃ¥lfester när United är inblandade hÃ¥ller i alla fall i sig. Nu ser vi framemot lite mer noggrannhet i försvarsspelet och lite mer skärpa framÃ¥t sÃ¥ ska nog detta ocksÃ¥ bli en trevlig säsong. Det finns mÃ¥nga nya intressanta spelare som vi kommer fÃ¥ skifta bekantskap med, bland annat mÃ¥lskytten Millen Baars.

West Bromwich – Manchester United 4-2 (3-0)

Uniteds mål: Barlow (71 str), Baars (89)
United: Foticek; Laird, Ercolani, Barratt (Baars 46), O’Connor; Barlow, Galbraith (Levitt 85) Garner, Williams (Mellor 85); Gomes, Burkart