Månaden som gått för de utlånade spelarna, mars:

Här kommer en kortare summering av de utlånade spelarnas insatser under mars månad. Jag ska försöka lägga upp en sådan här sammanfattning vid varje ny månad.

Tom Cleverley, Watford:

6 mars, Derby (b) Watford förlorar mot Derby med 2-0, men Cleverley är fortfarande avstängd.

9 mars, Swansea (b) Watford går återigen mållösa av planen och Cleverley avtjänar sin sista match, kan behövas om de ska få fart på målskyttet.

13 mars, Peterborough (h) Cleverley var tillbaka från avstängning och spelade alla 90 minuter, men tyvärr för Watfords del blev det förlust med 0-1.

17 mars, Ipswich (h) Tom spelade hela matchen i Watfords vinst mot Ipswich med 2-1.

21 mars, Cardiff (b) Tom spelar hela matchen och gör det bra. Han är så nära att få en assist men Helgusons avslut räddas på mållinjen.

24 mars, Sheffield W (b) Tom spelar hela matchen och kvitterar också till 1-1 med en suverän frispark, hans 11e ligamål för säsongen. Watford kan dock inte hålla det utan förlorar med 2-1.

27 mars, Middlesbrough (h) Tom spelade hela matchen som vanligt när Watford spelade 1-1 mot Boro. Tom var aktiv matchen igenom och hade t.ex en bra frispark som tippades över ribban av målvakten.

30 mars, Crystal Palace (h) Tom spelade hela matchen och hade två bra chanser att göra mål men träffade ribban samt stolpen. Watford förlorade med 1-3 och ligger nu illa till i bottenstriden.

Summering av månaden för Tom: Stördes återigen av avstängningen. Men kommer i gång på slutet, har numera blivit farlig på sina frisparkar och fortsätter att göra mål, han är Watfords bäste målskytt. En bra månad för Tom trots att det går tyngre för laget.

Danny Welbeck och Matt James, Preston:

6 mars, Plymouth (b) Matt James spelar hela matchen men Welbeck har problem med sitt knä. Matchen slutar 1-1 där James inte har någon särskilt framträdande roll i matchen.

9 mars, Doncaster (h) Welbeck missar matchen pga sin knäskada, och James inleder matchen på bänken men kommer in i 65e minuten vid ställningen 1-1. Det blir dock inga fler mål i matchen.

13 mars, Nottingham (h) Welbeck missar återigen matchen pga sin knäskada men James är tillbaka i startelvan och gör dessutom mål på ett suveränt långskott just innan halvtid som betydde 3-0. Preston vann senare med 3-2.

17 mars, Sheffield W (h) Man har nu beslutat att Welbeck skickas tillbaka till Manchester eftersom han förmodligen inte kommer spela något mer den här säsongen. Men James spelar hela matchen och den slutar 2-2.

20 mars, West Bromwich (b) James spelar hela matchen men Preston förlorar med 3-2 i den tuffa bortamatchen.

23 mars, Middlesbrough (b) James spelar hela matchen när Preston förlorar med 2-0.

27 mars, QPR (h) James spelar hela matchen och var Prestons bäste spelare när de spelar 2-2 mot QPR.

Summering av månaden för Danny och Matt: Danny har som nämnts inte spelat den här månaden, och har åkt tillbaka till Manchester för att rehabträna. Matt James har däremot spelat varenda minut den här månaden och gjort det riktigt bra. Han har varit Prestons bäste spelare i ett flertal matcher och har dessutom fått göra mål den här månaden.

Tom Heaton, Wycombe:

6 mars, Carlisle (h) Heaton spelade hela matchen och höll nollan för sitt Wycombe. Matchen slutade 0-0.

13 mars, Oldham (b) Heaton spelade hela matchen och fick i den sista minuten släppa in en straff som betydde 2-2.

20 mars, Exeter (h) Heaton stod i mål i vanlig ordning. Matchen slutade 2-2.

27 mars, Colchester (b) Heaton vaktade återigen målet, matchen slutade 1-1.

Summering av månaden för Heaton: Faktum är att bottenlaget Wycombe börjat släppa in färre mål sedan Heaton kom in i laget. Det är tufft att stå i ett bottenlag, men han gör det riktigt bra och får hålla nollan en gång också.

Danny Drinkwater, Huddersfield:

2 mars, Southampton (b) Danny spelar hela matchen men Huddersfield åker på stryk med 5-0, men positivt att han återigen får spela 90 minuter.

6 mars, Gillingham (b) Danny spelade återigen 90 minuter när Huddersfield förlorade med 2-0, bör dock nämnas att scousern Ecclestone förstörde för laget genom att ta rött kort efter cirka 25 minuters spel.

13 mars, Norwich (h) Danny spelade hela matchen när Huddersfield tappade en 1-0 ledning till förlust 1-3.

20 mars, Leyton Orient (b) Danny spelar hela matchen igen, och Huddersfield får äntligen vinna igen.

27 mars, Charlton (h) Danny startar toppmatchen mot Charlton och spelar hela matchen som slutar 1-1. Han är aktiv matchen igenom men hamnar inte i målprotokollet.

Summering av månaden för Danny: Danny har slagit in sig i laget på allvar nu. Fortsätter att göra bra matcher, och nu är det bara lite mål som fattas. Danny är dock viktig för Huddersfield och tar hand om många av de fasta situationerna under matcherna. Han har visat mycket fin karaktär och kämpat sig in i laget på riktigt.

Sam Hewson, Bury:

6 mars, Dag & Red (h) Sam sitter på bänken hela matchen när Bury spelar 0-0.

9 mars, Darlington (h) Sam sitter på bänken hela matchen när Bury endast får 1-1 hemma mot Darlington.

13 mars, Macclesfield (b) Bury förlorar med 2-0 och Sam sitter på bänken hela matchen igen.

20 mars, Rotherham (b) Bury går återigen mållösa av planen och Sam får inte ens ett inhopp, men han är med på bänken igen.

27 mars, Aldershot (b) Bury förlorar igen, den här gången med 1-2. Sam sitter på bänken hela matchen.

Summering av månaden för Sam: Sam har spelat totalt 0 minuter den här månaden. Det är givetvis underkänt. Blir ett stort karaktärstest för Sam de kommande veckorna, det återstår att se om han lyckas. Men å andra sidan är det svårt att få något gjort när man inte får speltid.

Zoran Tosic, Köln.

6 mars, Bayern München (h) Zoran fick hoppa in på stopptid när Köln spelade 1-1 mot Bayern München. Han bytte av målskytten Podolski.

13 mars, Mainz 05 (b) Zoran fick hoppa in i den 63a minuten vid underläge 1-0. Det hjälpte dock inte och matchen slutade 1-0.

19 mars, Borussia M’gladbach (h) Zoran fÃ¥r spela hela matchen och är mycket pigg. Han bidrar ocksÃ¥ med en assist till Kölns 1-1 mÃ¥l.

27 mars, Hannover 96 (b) Efter Zorans fina insats får han nytt förtroende i startelvan. Han gör 1-0 målet och 4-0 målet för Köln efter två fantastiska prestationer. 1-0 målet tål att tittas på igen. Zoran fick dessutom betyget 1.5 av Kicker, där man ska ha så lågt som möjligt.

Summering av månaden för Zoran: Succé. Äntligen får han visa sin kapacitet för hela världen när han väl får chansen. Man ser en ökande formkurva på honom ju längre tid som gått, där han var helt briljant i senaste matchen. Borde vara given i laget nu och vi får hoppas att han fortsätter att producera.

Ben Amos, Molde FK.

7 mars, Stabaek (b) Amos gör sin första match för sin nya klubb, en träningsmatch mot Stabaek. Amos står i mål hela matchen men tvingas släppa in två mål, varav en kommer från straffpunkten. Amos är i det stora hela bra och spelar stabilt.

14 mars, Rosenborg (h) Ligapremiären i snöstormen slutade med förlust 1-2. Amos spelade hela matchen och fick släppa in två bollar, från Rade Prica och Mikael Lustig.

21 mars, Sandefjord (b) Amos spelar hela matchen och får släppa in tre bollar bakom sig.

27 mars, Start (b) Amos fick nytt förtroende i målet och fick bara släppa in ett mål nu när Molde fick 1-1.

Summering av månaden för Ben: Det är inte lätt att som junior spela A-lagsfotboll, särskilt som målvakt. Men Amos har lyckats slå sig in som förstemålvakt och gör det helt okej än så länge. Det har gått mindre bra för laget men Ben kommer bara att bli bättre och bättre ju mer han spelar.