Här kommer en kortare summering av de utlånade spelarnas insatser under maj månad. Jag ska försöka lägga upp en sådan här sammanfattning vid varje ny månad.

Matt James, Preston:

2 maj, Reading (b) James spelar hela matchen men de förlorar med 4-1.

Summering av månaden för Matt: Hann bara spela en match den här månaden, men det ryktas redan om att Darren Ferguson vill ha tillbaka honom på lån till nästa säsong och det låter som en rimlig utlåning. Vi får således vara beredda på att se James i Preston nästa säsong också.

Tom Heaton, Wycombe:

1 maj, Leyton Orient (b) Heaton spelade i sedvanlig ordning hela matchen men det hjälpte inte, det blev förlust med 2-0 och Wycombe åker ur League One.

8 maj, Gillingham (h) Wycombe tog en tröstseger och vann komfortabelt med 3-0, Heaton i målet såklart.

Summering av månaden för Tom: Får en gedigen avslutning på säsongen och är nära att vinna Wycombes player of the year, men det räcker inte riktigt till i slutändan och han går nu på free transfer från United då hans kontrakt går ut. Vi önskar Tom lycka till i fortsättningen.

Danny Drinkwater, Huddersfield:

1 maj, Colchester (h) Danny spelade hela matchen när Huddersfield vann med 2-1.

8 maj, Exeter (b) Danny blev utbytt i paus pga skada men hann göra en mycket bra första halvlek.

15 maj, Millwall (h) Danny spelade 89 minuter när Huddersfield spelade 0-0 i första playoffen mot Millwall.

18 maj, Millwall (b) Danny spelade hela matchen med Huddersfield förlorade med 2-0.

Summering av månaden för Danny: Danny har fortsatt varit en viktig del i Huddersfield men det räckte inte hela vägen till en uppflyttning. Danny har åtminstone krigat till sig en plats i ett topplag i League One och kan vara nöjd med sina insatser under säsongen.

Sam Hewson, Bury:

1 maj, Torquay (h) Sam var inte med i truppen och Bury förlorade igen.

8 maj, Northampton (b) Sam var inte med i truppen.

Summering av månaden för Sam: Inte spelat något den här månaden heller och Sams framtid ligger inte i Manchester United.

Zoran Tosic, Köln.

1 maj, Freiburg (h) Zoran startade matchen och spräckte nollan efter bara nio minuter. Han assisterade dessutom till det andra målet och matchen slutade till slut 2-2.

8 maj, Nürnberg (b) Zoran blev mållös när Köln förlorade med 1-0. Han spelade dock hela matchen.

Summering av månaden för Zoran: Avslutade säsongen bra och det är något han kan ta sig med in i framtiden. Nu är bara den stora frågan om han blir kvar i United eller inte, för intresse från andra klubbar finns definitivt.

Ben Amos, Molde FK.

2 maj, Hönefoss (b) Amos var förpassad till bänken när Molde spelade 1-1.

6 maj, Aalesund (h) Amos satt på bänken hela matchen när Molde vann med 2-1.

10 maj Viking (b) Amos satt på bänken hela matchen när Molde förlorade med 4-1.

13 maj, Surnadal (b) Amos fick chansen i cupen men tog den inte då han gjorde ett stort misstag som ledde till ett baklängesmål för Molde, som ändå vann med 3-1.

19 maj, Strindheim (b) Amos inte med i truppen. Ryktas om att lånet är avslutat, dock ingenting bekräftat.

24 maj, Kongsvinger (b) Amos var tillbaka på bänken och Molde förlorade med 3-1.

Summering av månaden för Ben: Ingen bra månad för vår nya tredje målvakt, men fick å andra sidan viktig rutin med sig till Manchester. Till hans försvar så har just Moldes försvar varit uselt under säsongens gång och ingen målvakt har ännu lyckats i Molde som har stora problem på den positionen.