Lånepojkarna

Som väntat skickar Fergie ut ett stort gäng – framgångsrika – pojkar på lån kommande säsong. Lyckas bara en av dom komma tillbaka och ta en plats i laget så är det gott nog för mig.

Annars är det givetvis också ett led i maskineriet som leds från USA där framgångsrika lån genererar cash vid försäljning.

Själv hoppas jag speciellt på Michael Keane och Zeki Fryers. Där har vi killar jag (också) skulle vilja se gå hela vägen – och de har också en bra möjlighet.

* Det har ju gått väldigt bra för Ravel Morrison sen flytten till West Ham.

Inte ens en kvarts spel.

* Ska det äntligen vara dags för Mickey Owen att spela den där rollen han hoppats på?

Welbecks skada gör väl att han sannolikt är borta från de sista två matcherna. Hernandez ligger givetvis före Owen i hierarkin men man vet aldrig hur Fergie resonerar om vår bulgar. Inte omöjligt att Owen smiter förbi och tar en bänkplats.

Om han nu är hel. Och går att nå i stallet.

* City har verkligen gått som en raket i löneligan. Inte konstigt att dom ligger där dom ligger i tabellen således.

Från 86:e till 3:e plats. Wow.

Plastic club with gold money.

* King Kenny visade i går igen hur man spelar fenomenal fotboll på Anfield Road. Nu har dom 15 poäng ner till Bolton och 34 till oss. Wow.

5 vinster på 18 hemmamatcher. Fantastiska 20 mål på dessa matcher. Sprudlar om Kingen som faktiskt fortfarande har möjligheten att ta laget till en topp 10-placering.

Wow.

* Som vi har längtat efter vår kapten. 

Han och Fletcher blir, som det heter, som två nyförvärv till hösten.