Lånepojkarna

Som väntat skickar Fergie ut ett stort gäng – framgångsrika – pojkar på lån kommande säsong. Lyckas bara en av dom komma tillbaka och ta en plats i laget så är det gott nog för mig.

Annars är det givetvis också ett led i maskineriet som leds från USA där framgångsrika lån genererar cash vid försäljning.

Själv hoppas jag speciellt på Michael Keane och Zeki Fryers. Där har vi killar jag (också) skulle vilja se gå hela vägen – och de har också en bra möjlighet.

* Det har ju gått väldigt bra för Ravel Morrison sen flytten till West Ham.

Inte ens en kvarts spel.

* Ska det äntligen vara dags för Mickey Owen att spela den där rollen han hoppats på?

Welbecks skada gör väl att han sannolikt är borta från de sista två matcherna. Hernandez ligger givetvis före Owen i hierarkin men man vet aldrig hur Fergie resonerar om vår bulgar. Inte omöjligt att Owen smiter förbi och tar en bänkplats.

Om han nu är hel. Och går att nå i stallet.

* City har verkligen gått som en raket i löneligan. Inte konstigt att dom ligger där dom ligger i tabellen således.

Från 86:e till 3:e plats. Wow.

Plastic club with gold money.

* King Kenny visade i går igen hur man spelar fenomenal fotboll på Anfield Road. Nu har dom 15 poäng ner till Bolton och 34 till oss. Wow.

5 vinster på 18 hemmamatcher. Fantastiska 20 mål på dessa matcher. Sprudlar om Kingen som faktiskt fortfarande har möjligheten att ta laget till en topp 10-placering.

Wow.

* Som vi har längtat efter vår kapten. 

Han och Fletcher blir, som det heter, som två nyförvärv till hösten.

 • Dave

  Hoppas att Ferguson ger Berbatov ett värdigt avsked, genom att låta honom starta i helgen. Swansea läckte mot Wolves och har inget att spela för. Kul om han kunde få avsluta med ett hattrick på Old Trafford.

  Vad gäller situationen i toppen känns det väl väldigt likt 09/10 då Chelsea var en poäng före med två matcher kvar, och hade Liverpool på Anfield.

  Fast Newcastle har ingen Gerrard som ger bort mål (frispelningen till Drogba).

 • Patrik

  Som jag har saknat Vidic! Vi hade verkligen behövt honom denna säsong. Tycker Smalling var mycket stabilare bredvid honom jämfört med när han spelar bredvid Ferdinand. Även om Vidic och Ferdinand fortfarande är vårt första val.

  Men, jag har längtat ännu mer efter Fletcher! Han fyller inte samma nödvändiga behov som Vidic positionsmässigt då vi redan har Carrick och Scholes som spelat lysande under våren. Däremot saknar jag att ha en spelare med den mentalitet som Fletcher har. Hade varit en grov skillnad att börja med honom istället för Park eller Giggs på mittfältet i derbyt. ”De stora matchernas man” som han kallas, är en typisk United-spelare som är en av nycklarna till att vi är som bäst i Fergietime och bryter ner motståndarna. Ingen slump att han inte har medverkat i någon av våra två senaste finalförluster i CL. Alltså ingen slump att vi förlorade….