Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fucking shit is what it is

Embed from Getty Images
Likgiltigheten blir allt pÃ¥tagligare ju längre tiden gÃ¥r. Den började under David Moyes, men har fyrdubblats under Louis van Gaal. Jag minns knappt senast jag sÃ¥g en Unitedmatch i kalendern och tänkte “wow, det här ska bli roligt att se!”.
Ingenting har förändrats, förutom till det sämre, under den här säsongen och absolut ingenting tyder på att just Louis van Gaal skulle ha några ess i rockärmen att plocka fram. Hade han haft det vore han ju hjärndöd om han inte redan presenterat dem. Det är som att både han och spelarna vet om att det är en ny gubbe på ingång och fram tills dess skiter både han och spelarna i hur det går. Självklart är det inte helt och hållet så, men det är den uppfattningen man får när man ser en sån match som vi såg i torsdags kväll.
Det var skamligt så det förslog. Det var nästan MK Dons-skam och med tanke på MK Dons är den absolut sämsta match jag minns att jag sett ett Unitedlag utföra så var det … miserabelt så det förslog.
Midtjylland är sannolikt ett bättre fotbollslag än Shrewsbury så vi kan väl åtminstone hoppas fixa omspel på New Meadow i morgon. Så jävla illa är det ställt, att inte ens mot League One-motstånd finns varken entusiasm eller segervisshet.
Elvan skiter jag i, i alla fall i dag. Tänkte agera precis som både manager och spelare och styre; fuck everything.
Bakis är jag också.