Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tagga!

Chelsea är nöjda med kryss i kväll.
Förstås.
Jag har en lite obehaglig känsla av att dom faktiskt kan ordna det också. Men jag säger 75-25 fördel oss.
* Robert Fowler anser att Wayne Rooney är bättre än Messi. Den här bloggen gör något den aldrig trodde att den skulle göra: Instämmer i det Fowler säger. Han har en poäng i att Messi inte alls är delaktig i matcherna på samma sätt medan Rooney styr allting United gör.
Sen handlar det förstås om hur man definierar världens bäste. Det går givetvis inte att ta ifrån att Messi är såååå mycket bättre än Rooney i en-mot-en och på att löpa med boll i hög fart och att dribbla.
Men, som jag skrivit och sagt oerhört ofta de senaste månaderna, Rooney är på väg att bli och kanske redan är – Den Komplette Spelaren.
* United är nu börsnoterat i Singapore. Det är inte helt klart för mig exakt vad det innebär, men klart är väl i alla fall att Glazyrerna inte riktigt har koll på finanserna utan vill få in mer cash. Och i Asien finns det ju otrampad Glazyr-mark.
* Såg ni Arsenal i går? Har någon förstått hur långt ner Arsene Wenger har kört klubben?
* Städade på vinden i föräldrahemmet. Hittade några tröjor som jag köpte slutet 80-tal, början 90-tal, i Marbella. På den tiden fanns det ju inga replicatröjor lättillgängliga i Sverige.
Se och njut.
* Apropå Glazer: Har han intervjuats av brittisk press sedan han tog över oss för sex år sedan? Hittar ingenting. Nada. Niente.