Etikettarkiv | Barcelona

En dag att minnas

I vanliga fall skriver jag inte krönikor, utan håller mig endast till matchrapporter och nyheter, men detta är inget vanligt fall. Idag känner jag att jag måste få skriva av mig. Igår såg jag för första gången, ja det är […]

Fortsätt läsa »

Nineteen

Vissa siffror betyder mer än andra, 18 brukade vara en sådan siffra. Inte längre. Inte längre mina vänner. När den feta damen sjöng kunde Manchester United räkna in sin 19:e ligatitel. Liverpool kastades ner från sin jävla tron. Uppdrag slutfört, Fergie.

Fortsätt läsa »

Paul Scholes om fotboll

Paul Scholes har pratat med media och den annars så tystlåtna spelaren har många åsikter. Han kritiserar Arsenal, hyllar Barcelona, tror att Chelsea och Manchester city kommer att vara Uniteds främsta utmanare den kommande säsongen, tycker att Wayne Rooney agerade respektlöst mot United men har sina bästa dagar framför sig och Scholes gillar Uniteds nyförvärv.

Fortsätt läsa »

Den långa resan till Moskva [del 4]

United gjorde det mesta rätt i Rom och vann med 2-0. När Barcelona samtidigt vann i Gelsenkirchen så var vår Barcelonaresa i praktiken bokad. I ligan stöter vi emellertid på problem. Vi besegrar förvisso Arsenal efter två straffmål av Ronaldo och en perfekt exekutionerad frispark av Hargreaves. Men vi tvingas till sena mål för att rädda poäng i både Middlesbrough och Blackburn. Chelsea kryper närmare.

Fortsätt läsa »
TShirtsUnited.com The online shop for all your Manchester United t-shirt needs. Hundreds of 100% Unofficial MUFC t-shirts to choose from
LÄS MER OM MUSS SAMARBETSPARTNERS