Etikettarkiv | Park Ji-Sung

Park Unitedspelare till 2013

Manchester Uniteds sydkoreanske mittfältare Park Ji-Sung skrev idag på en kontraktsförlängning med United. Det nya kontraktet innebär att Park stannar i United åtminstone till slutet av säsongen 2012/13. Park, som fyllde 30 år i februari, anslöt till United från PSV […]

Fortsätt läsa »

Seger mot Chelsea i tungviktsmötet!

I går eftermiddag tog Manchester United en blytung seger mot Chelsea på Old Trafford. Segersiffrorna skrevs till 2-1, men borde rätteligen ha varit större efter en emfatisk insats. I United utmärkte sig främst Park, Giggs och Valencia med briljanta insatser. Nu krävs en poäng i de två återstående ligamatcherna för att ligatitel nr 19 skall säkras.

Fortsätt läsa »

Manchester United – Arsenal FC 1 – 0

Måndagströttheten verkade ett tag även ha drabbat Premier League. En seg och tempofattig första halvlek följdes dock av betydligt rappare spel under den andra, i en match som i slutändan hade en självklar segrare. Parks huvud såg till att Sir Alex vann hjärnornas kamp och United återtog serieledningen – och det med en match mindre spelad.

Fortsätt läsa »

United i VM

Efter att Fabio Capello idag gav en VM-biljett till Michael Carrick står det nu klart att det blir nio Unitedspelare i VM (med reservation för skador, nyförvärv och försäljningar). Övriga i gänget är Rio Ferdinand, Wayne Rooney, Patrice Evra, Park Ji-Sung, Nemanja Vidic, Zoran Tosic, Nani och nyförvärvet Javier Hernandez.

Fortsätt läsa »

Matchrapport: Man Utd – AC Milan (CL)

Revanschen är fullbordad och avancemanget till kvartsfinalen säkrat. Vilken uppvisning vi bjöds på igår kväll. Som om det inte räckte med fotbollsbiten, var det lika fantastiskt att studera Beckhams återtåg, både före, under och efter matchen. En sann hjälte kom hem och till skillnad från de andra Milanspelarna, lämnade han OT på samma sätt. Med en Newton Heath-halsduk runt halsen.

Fortsätt läsa »
TShirtsUnited.com The online shop for all your Manchester United t-shirt needs. Hundreds of 100% Unofficial MUFC t-shirts to choose from
LÄS MER OM MUSS SAMARBETSPARTNERS